تبدیل وضعیت ایثارگران + کارمندان قراردادی و شرکتی + [توسط وکیل متخصص و تضمینی]

Transform the status of the martyrs

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

اگر شما هموطن ایثارگر هستید و در موسسات اجرایی مشغول به کار هستید، طبق دستورالعملی که در سال 1400 انتشار یافت، باید توسط این موسسات به استخدام رسمی در آیید و وضعیت خود را تغییر دهید. موسسه صلح طلب با داشتن سال‌ها تجربه و دانش کافی در باب تغییر وضعیت افرادی که درخواست شان با موافقت روبرو نشد، شما را در این مسیر یاری می‌کند و هیچ کمکی را از شما دریغ نخواهد کرد. در ادامه به بررسی بیشتر این موضوع می‌پردازیم.

تبدیل وضعیت ایثارگران

طبق ماده 21 قانون که مربوط به ایثارگران می‌باشد، هر یک از افرادی که در ادامه آن ها را تفکیک خواهیم کرد، اگر در یکی از وضعیت‌های غیر رسمی یعنی پیمانی، قراردادی و یا نیمه رسمی مشغول به کار هستند، باید برای تبدیل وضعیت خود اقدام کنند. طبق قانون، ارگان‌های دولتی وظیفه دارند 25 درصد از کارکنان خود را از میان ایثارگران انتخاب کنند.

حال باید به این سوال پاسخ داد که این قانون شامل چه کسانی می‌شود:

– طبق دستور العملی که در سال 1400 انتشار یافت، افرادی که بیش از 6 ماه در جبهه جنگ جمهوری اسلامی حضور یافته‌اند، اگر در موسسات اجرایی، کارمند غیر رسمی هستند باید به استخدام رسمی این موسسات در بیایند.

در بند “و” ماده 44 قانون اشاره شده که تمام دستگاه‌ها باید 25 درصد نیروهای خود را از میان جانبازان و ایثارگران و همسر و فرزندان اسیرانی که یک سال یا بیشتر در اسارت بودند و همچنین همسر و فرزند افرادی که بالای 25 درصد جانباز هستند، انتخاب کنند.

– و همچنین 5 درصد از فرزندان افرادی که داوطلبانه در جبهه به مدت حداقل 6 ماه حضور یافته‌اند مشمول این قانون هستند. همچنین فرزند افرادی که پایین 25 درصد جانبازند، افرادی که کمتر از یکسال در بند دشمن بوده اند و بردار و یا خواهر شهدا شامل این قانون می‌شوند.

فرزندانی که والد آن‌ها شهید یا جانباز یا آزاده هستند، شرط جنسیت بر آن‌ها اجرا نمی‌شود و دستگاه‌های اجرایی که شامل این بند از قانون می‌باشند با توجه به شرایط عمومی گزینش و بدون این که شرایط سنی، تحصیلی و معدل را مبنای کار قرار دهند و با هماهنگی ارگان‌های مربوطه باید نسبت به گزینش افراد اقدام کنند. اگر هر یک از دستگاه‌های اجرایی از رعایت این قانون سرباز زد با آن ارگان برخورد خواهد شد. بنابراین اگر شرایط و معیار لازم برای تغییر وضعیت را دارید، باید برای تغییر وضعیت اقدام کنید.

لیست زیر به ترتیب اولویت نوشته شده است.

فرزندان شاهد

فرزندان جانبازان (بسته به درصد جانبازی)

آزاده (براساس مدت زمانی که اسیر بودن)

نقش وکیل در تبدیل وضعیت کارمندان

برای اینکه بتوانید درخواست تبدیل وضعیت خود به عنوان یک کارمند را به بهترین نحو ارائه دهید به طوری که برای شما مشکلی پیش نیاید بهترین کار این است که با یک وکیل مشورت کنید. افراد عادی معمولا ریز جزئیات قوانین را نمی‌دانند و مثلا هنگام جمع آوری و ارائه مدارک لازم یا بی توجهی به زمان تعیین شده مرتکب بی توجهی شوند ممکن است متحمل ضررهای غیرقابل جبرانی شوند. بنابراین حضور یک وکیل که تجربه سال‌ها کار با پرونده‌های گوناگون تبدیل وضعیت ایثارگران داشته، می‌تواند مفید واقع شود. ما در موسسه صلح طلب این اطمینان را به شما می‌دهیم که تمامی تجارت و دانش خود را در راه رسیدن شما به هدفتان به کار گیریم و کمکی را از شما دریغ نکنیم.

در خصوص تبدیل وضعیت بر اساس مصوبه جدید دیوان ، باید افزود که : به استناد بند (( د )) تبصره بیست قانون بودجه سال ۱۴۰۰ و  بند (( و )) تبصره بیست قانون بودجه سال ۱۴۰۱ ، دستگاه های مشمول مکلف می باشند نسبت به ، تبدیل نمودن وضعیت استخدامی تمامی ایثارگران مشمول ( با عناوین مختلف ) ، که در دستگاه های موضوع قانون مذکور در فوق ، شاغل هستند اقدام نمایند .

طی نمودن مراحل تبدیل وضعیت بر اساس مصوبه جدید دیوان عدالت اداری ، از جمله مسائل پیچیده ای می باشد که ممکن است عده کثیری از افراد جامعه ، به آن مواجه شوند . در واقع ، از آن جایی که اکثر مردم از قوانین موجود و همچنین رویه دادگاه ها در این زمینه ، مطلع نیستند به همین سبب برای آن که پرونده آن ها سریع تر طی شود ، و شانس موفقیت بیش تری داشته باشند ، نیاز است که پیش از اقدام به هر عملی با برقراری تماس با وکیلی حاذق و یا حتی با مراجعه به دفاتر وکالت و یا موسسه های حقوقی ، مسئله خود را با مجرب ترین و با تجربه ترین وکلا در میان بگذارند ، و از چگونگی حل و فصل مشکل خود آگاه شوند . به عبارت دیگر ، با کمک و مشورت وکیلی متخصص و کاردان ، علاوه بر آن که بهترین و کوتاه ترین راه ممکن ، برای رسیدن به نتیجه مطلوب فرد به او پیشنهاد می شود ، تمامی سوالات و ابهامات ذهن او نیز بر طرف خواهد شد .

لازم به ذکر است که : مشمولین بند های قانونی مذکور ، در خصوص عدم اجرای این قانون می توانند از طریق دیوان عدالت اداری ( در بخش دولتی ) و همچنین مشمولین قانون کار از طریق دفاتر ادارات تعاون ، کار و رفاه اجتماعی و ایثارگران از طریق کمیسیون ماده شانزده ، قانون تسهیلات استخدامی و اجتماعی جانبازان ، نسبت به طرح کردن شکایت خود اقدام نمایند ، و تا حصول نتیجه پیگیری کنند .

نکته دیگری که باید به آن اشاره کرد ، در خصوص دیوان عدالت اداری می باشد . در واقع ، مطابق با اصل یکصد و هفتاد و سه قانون اساسی ایران ، دیوان عدالت اداری به منظور رسیدگی نمودن به دادخواهی ها ، شکایات ، اعتراضات مردم از ماموران یا واحد ها و یا حتی آیین نامه های دولتی و احقاق حق آنان ، زیر نظر  قوه قضائیه تاسیی شد . و رئیس دیوان نیز ، از سوی رئیس قوه قضائیه به این سمت ، منصوب می شود .

کلام آخر

اگر در یکی از ارگان های دولتی به عنوان کارمند غیر رسمی و پیمانی مشغول به کار هستید و می‌توانید از سهمیه ایثارگری پدر، برادر و یا همسرتان استفاده کنید، و به صورت کارمند رسمی دولت در آیید تا از امکانات و تسهیلاتی که افراد استخدام رسمی از آن بهره مندند، استفاده کنید. اگر در این راه برایتان مشکلی پیش آمد می‌توانید از راه قانونی کار را دنبال کنید. راه قانون راهی سخت، دشوار و پر از پیچ و خم است که وجود شخصی مجرب که احاطه کامل به قوانین را دارد در این راه لازم است.

گروه تخصصی‌ صلح طلب ، با بیش از ده سال سابقه فعالیت در این زمینه ، آماده ارائه نمودن کلیه خدمات حقوقی به عموم هموطنان گرامی و عزیز می باشد . هموطنان محترم می توانند با صرفه جویی در وقت و هزینه خود ، تنها با برقرار نمودن تماس با وکلای صلح طلب ، از مشاوره حقوقی کاملا رایگان با زبده ترین و با تجربه ترین وکلا ، برخوردار شوند . ما در موسسه صلح طلب این اطمینان را به شما می‌دهیم که شما را تنها نمی‌گذاریم و می‌توانید برای تغییر وضعیت خود را به ما بسپارید. برای مشاوره بیشتر می‌توانید با ما تماس بگیرید. ما همواره برای کمک به مسائل حقوقی شما آماده‌ایم.

4/5 - (6 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

یک دیدگاه

  1. با سلام چرا اینقدر تبعیض وجود دارد؟ نیروهای ایثارگر بانکها با کمترین سابقه و مدرک رسمی شدند اما نیروهای متخصص و تحصیلکرده با سابقه بالا سنشان به 50 رسیده اما هنوز شرکتی اند. چرا؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا