دیوان عالی ساوه + وکیل تضمینی و تخصصی + مشاوره رایگان

دیوان عالی ساوه

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

دیوان عالی ساوه ، عالی ترین دادگاه شهر ساوه در ایران است. این دیوان از برجسته‌ترین قضات کشور تشکیل شده‌است. رسیدگی به تخلفات رئیس‌جمهور نیز از وظایف قانونی این دیوان است. هیئت عمومی این دیوان حق صدور رأی وحدت رویه را دارد که از ارزشی برابر با قوانین برخوردار است. شعب این دیوان نیز حق رسیدگی به شکایات از آرای صادره توسط دادگاه‌های پائین‌ تر را دارند. رسیدگی این دیوان به پرونده‌ها به صورت شکلی است و طرفین دعاوی در دادگاه حاضر نمی‌شوند مگر آن‌که دیوان برای اخذ توضیحات اقدام به احضار آن‌ها کند. رأی شعب این دیوان نیز به شکل نقض یا ابرام رأی دادگاه تالی است.

چه پرونده هایی به دیوان عالی کشور ارجاع می شود؟

دیوان عالی کشور عالی ترین دادگاه در ایران است و به پرونده هایی رسیدگی می کند که طیف وسیعی از مسائل حقوقی را در بر می گیرد. برخی از پرونده ها از دادگاه های پایین تر به دیوان عالی کشور شکایت می شود، در حالی که برخی دیگر مستقیماً به دیوان عالی ارجاع می شوند. دیوان عالی به طور کلی به مواردی رسیدگی می کند که مسائل مهم قانون اساسی را مطرح می کند یا مسائل حساس اجتماعی را در بر می گیرد. از جمله پرونده هایی که دیوان عالی کشور صلاحیت رسیدگی به آنها را دارد: فرجام خواهی ، صدور رای وحدت رویه، رسیدگی به تخلفات قضات ، وزیران و رئیس جمهور، نظارت بر حسن اجرای قوانین، رسیدگی به اعتراض آرای دادگاه کیفری یک و دادگاه نظامی یک و دادگاه انقلاب و…

رویه در دیوان عالی کشور چگونه است؟

دیوان عالی، عالی ترین دادگاه در ایران است. دادگاه متشکل از قضات برجسته کشور می باشد که توسط رئیس قوه قضائیه منصوب می گردند. در دیوان عالی کشور در خصوص پرونده های تجدیدنظر ، رسیدگی به صورت شکلی می باشد ، منظور از رسیدگی شکلی در دیوان عالی بدین صورت می باشد که رای صادره تنها از نظر مطابقت با قانون و مقررات مربوطه و یا موازین شرعی مورد رسیدگی قرار می گیرد. اما در مواردی آرای صادره قبلا قطعی شده و فرد بعد از طی مدت زمانی به اسناد و مدارکی دست پیدا می کند که  اگر در زمان رسیدگی به رای بدانها دسترسی داشت، رای به نفع وی صادر می شد، در چنین شرایطی فرد می تواند براساس انها اقدام به اعاده دادرسی نماید.

آیا امکان تغییر رأی در دیوان عالی کشور وجود دارد؟

در دیوان عالی کشور ساوه در صورت اعتراض شکایت کننده و ارائه دلایل جدید، امکان تغییر رأی وجود دارد. دادگاه همچنین می تواند تصمیم خود را تغییر دهد اگر تشخیص دهد که تصمیم اولیه مبتنی بر اطلاعات نادرست بوده است. در چنین شرایطی طرفین پرونده می توانند در زمان مقرر ، نسبت به رای صادر شده در دادگاه اعتراض کنند. البته لازم به ذکر است که برای اعتراض باید مدارکی معتبر و قانونی ارائه دهند. البته طی قانون مجازات اسلامی تصویب شده در سال های اخیر ، نمی توان به تعدادی از جرائم اعتراض کرد. در این زمینه با وکیل متخصص دیوان عالی مشورت نمایید و راهنمایی های لازم را اخذ کنید.

بعد از آن که هر یک از طرفین پرونده، اعتراض خود را ثبت کردند و اگر مدارک آن ها محکمه پسند بود، پرونده به دادگاه تجدیدنظر ارجاع داده می شود. در این مرحله هم در دادگاه تجدیدنظر جلساتی برای بررسی پرونده تشکیل خواهد شد و با توجه به مدارک اضافه شده به پرونده، قاضی حکم صادر می کند. لازم به ذکر است که حکم صادر شده دیگر قابلیت اعتراض نخواهد داشت.

لذا در خصوص این سوال که آیا امکان تغییر رأی در دیوان عالی کشور وجود دارد؟  اگر بخواهیم به طور خلاصه جواب دهیم باید بگوییم که احتمال تغییر رای در دیوان عالی کشور وجود دارد اما به همان سادگی که تصور می کنید نخواهد بود.  اما باز هم می توان شاهد تغییر در این آراء بود. البته تغییر حکم در دیوان عالی کشور اعاده دادرسی نامیده می شود.

چگونه به دیوان عالی کشور شکایت کنیم؟

برای شکایت به دیوان عالی می توانید به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی در سطح شهر مراجعه نموده؛ در اینجا چند نکته در مورد نحوه ثبت شکایت موفق متذکر می شویم:

1. مطمئن شوید که دلیل موجهی برای شکایت دارید. دیوان عالی تنها در صورتی حکم دادگاه بدوی را بررسی می کند که خطای قانونی وجود داشته باشد یا پرونده موضوع مهم حقوقی را مطرح کند. صرف مخالفت با یک حکم کافی نیست.

2. شکایت خود را (به نام “دادخواست تجدید نظر”) ظرف 20 روز پس از صدور حکم دادگاه بدوی ثبت کنید.

3. تمام اطلاعات ف مدارک و اسناد مربوطه را در دادخواست خود بگنجانید. اگر تمام اطلاعات لازم را ارائه نکنید، ممکن است دادگاه پرونده شما را بررسی نکند.

4. برای پرداخت هزینه ثبت اعتراض آماده باشید.

مشاوره رایگان با وکیل دیوان عالی ساوه

جهت اخذ مشاوره رایگان با وکیل دیوان عالی کشور می توانید به شماره های داخل سایت تماس گرفته و از تجربیات و راهنمایی های وکلا بهره مند شوید. پس از اخذ مشاوره رایگان در صورتی که تمایل به واگذاری پرونده به وکلای متخصص و تضمینی دیوان عالی داشته باشید، می توانید به صورت حضوری مراجعه نموده و قراردادی تنظیم نمایید. لطفا هم اکنون با شماره های 09359121900 و 09199353470 تماس بگیرید.

: امتیاز دهید

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا