وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری چه خدماتی ارائه می‌دهد؟

وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

دیوان عدالت اداری یک مرجع مهم اداری است که در میان مراجع اداری حل و فصل اختلافات و دعاوی عالی‌ترین مرجع محسوب می‌شود و لذا تصمیمات و آرای صادره از این مرجع عالی برای سایر مراجع اداری و قضایی غیر دادگستری لازم الاتباع می‌باشد. ایجاد مرجع و نهادی که در آن مردم امکان شکایت و طرح دعوا علیه مراجع دولتی و مصوبات دستگاه‌ها و واحد‌های دولتی را داشته باشند، یک امر بسیار مهم و قابل توجه است که در آموزه‌های حقوق اساسی کشورها ریشه دارد.

در این میان و به موجب اصل ۱۷۳ قانون اساسی رسیدگی به تظلمات، شکایات و اعتراضات مردم نسبت به ادارات، واحد‌های دولتی، آیین‌نامه های دولتی خلاف قانون و شرع در صلاحیت دیوان عدالت اداری قرار دارد. دیوان عدالت اداری از شعب مختلف بدوی و تجدید نظر برخوردار است و طرح دعوا و رسیدگی به پرونده‌های دیوان عدالت اداری نیازمند احاطه و اشراف کامل به مقررات قانونی و رویه قضایی است. به همین سبب مشورت با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری اهمیت خاص و ویژه‌ای دارد. در این مقاله قصد داریم تا ضمن آشنا کردن شما با صلاحیت دیوان عدالت اداری، به بررسی این پرسش که وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری چه خدماتی ارائه می دهد؟ بپردازیم.

برای آشنایی با وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری به کجا مراجعه کنیم؟

راه های زیادی برای آشنایی با وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری وجود دارد. می توانید با جستجو در سایت های موسسات حقوقی به دنبال وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری باشید و از آنها بخواهید شما را با وکیل بازنشسته لینک کنند، بعد از صحبت تلفنی می توانید در یک کنفرانس با او ملاقات کنید و موضوع پرونده خود را مطرح نمایید و از راهنمایی های ایشان بهره مند شوید.

مزایای مشاوره با وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری چیست؟

مشاوره با وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری مزایای زیادی دارد. آنها عبارتند از:

1. وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می تواند تجربه و دانش فراوانی را به شما ارائه دهد.

2. وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می تواند دیدگاهی عینی از موضوع حقوقی شما ارائه دهد.

3. یک وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می تواند برای بحث در مورد موضوع حقوقی شما راهکارهای جدیدی ارائه دهد.

4. یک وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می تواند به شما کمک کند تا درک روشنی از گزینه های قانونی خود و نتایج احتمالی آنها ایجاد کنید.

5. یک وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می تواند به شما در تدوین لایحه و دادخواست برای پیشبرد موضوع حقوقی خود کمک کند.

تنظیم لوایح و دادخواست در دیوان عدالت اداری با کمک وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری

وقتی صحبت از مسائل حقوقی می شود، یکی از مهمترین کارهایی که می توانید انجام دهید این است که مطمئن شوید که مدارک واضح و مختصر دارید. این امر به ویژه در مورد تنظیم لوایح و دادخواست برای دیوان عدالت اداری صادق است. برای اطمینان از درست بودن لایحه یا دادخواست خود، بهتر است از وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری کمک بگیرید.

وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می تواند راهنمایی های لازم را برای تنظیم لایحه یا دادخواستی که مورد قبول دیوان قرار می گیرد به شما ارائه دهد. علاوه بر این، یک وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری نیز می تواند بینش ارزشمندی از روند اداری ارائه دهد. این بینش می تواند زمانی ارزشمند باشد که زمان ارائه پرونده شما در دادگاه فرا می رسد.

شعب بدوی دیوان عدالت اداری

شعب بدوی دیوان عدالت اداری

همانطور که گفته شد دیوان عدالت اداری به موجب قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، از ارکان مختلفی چون شعب بدوی، تجدید نظر و هیات عمومی دیوان عدالت اداری تشکیل شده است. مطابق با قانون صلاحیت و وظایف هر یک از این ارکان با یکدیگر متفاوت است. در خصوص بررسی صلاحیت شعب بدوی دیوان باید دانست که علی الاصول شروع یک دعوا و شکایت با تقدیم دادخواست نزد شعبه بدوی دیوان عدالت اداری به عمل می‌آید. در این خصوص لازم است توجه داشته باشید که از آن جا که طرح دعوا و تقدیم دادخواست دیوان عدالت اداری تابع تشریفات پیچیده خاصی است لذا توصیه ما این است که جهت اتخاذ نتیجه مطلوب با وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری مشورت کنید.

در دیوان عدالت اداری بر خلاف محاکم عمومی شخص تقدیم‌کننده دادخواست به عنوان خواهان شناخته نمی‌شود بلکه چنین شخصی در قانون عنوان شاکی را دارد.مطابق با قانون، شاکی که قصد طرح شکایت در شعبه بدوی دیوان عدالت اداری را دارد مردم می‌باشند که شامل اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی موضوع حقوق خصوصی می‌باشند.

طرف اصلی شکایت در دیوان عدالت اداری نهادهای دولتی و به عبارتی اشخاص حقوقی موضوع حقوق عمومی می‌باشند. برای مثال اگر شما نسبت به شهرداری شکایت یا اعتراضی داشته باشید، تحت شرایط و مقررات خاص قانونی، دیوان عدالت اداری مرجع صالح به رسیدگی است.

مطابق با قانون، شعب بدوی دیوان عدالت اداری صلاحیت رسیدگی به شکایت‌ها از تصمیمات واحد‌های دولتی، شکایت از آرا قطعی مراجع قضایی غیر دادگستری مانند کمیسیون‌های شهرداری، شکایات ماموران واحدهای دولتی در خصوص حقوق استخدامی آنان و.. را برخوردار است. طبیعتا در پروسه پیچیده دادرسی در شعب بدوی دیوان عدالت اداری بهره‌ گیری از تجارب ارزشمند وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری بسیار کارساز و مفید فایده خواهد بود.

شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری

آرا صادره از شعب بدوی دیوان عدالت اداری به موجب قانون از قابلیت شکایت و تجدید نظر خواهی برخوردارند. به این منظور شعب تجدید نظر دیوان عدالت اداری با حضور قضات با سابقه و برجسته به هدایت این دسته از دعاوی در دیوان عدالت اداری می‌پردازند. اصولا دعاوی و پرونده‌هایی که از شعب بدوی دیوان عدالت اداری وارد مرحله تجدید نظر خواهی می‌شوند با یک پروسه پیچیده دادرسی مواجه می‌شوند. در این زمینه حضور بهترین وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری بسیار موثر و کلیدی خواهد بود.

اصولا در مرحله تجدید نظر خواهی دیوان عدالت اداری ممکن است قاضی دیوان رای بع تایید یا ابرام رای فرجام خواسته به همراه اصلاح آن دهد. در برخی از موارد چنانچه رای تجدید نظر خواسته دیوان عدالت اداری قرار باشد، شعبه تجدید نظر یا این قرار را تایید می‌کند یا به نقض قرار مبادرت می‌ورزد. همانطور که ملاحظه می شود تشریفات صدور رای در شعبه تجدید نظر دیوان عدالت اداری از ظرافت‌های خاص قانونی برخوردار است و در این مسیر مشورت با بهترین وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری می‌تواند راهگشا باشد.

 

نقش وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری

بهترین وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری

در مقام پاسخ به این پرسش که وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری چه خدماتی ارائه می‌دهد؟ باید در ابتدای امر توجه داشت که وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری در درجه اول یک وکیل متخصص و مجرب در حیطه حقوق عمومی است که با سال‌ها تجربه در هدایت پرونده‌های دیوان عدالت اداری بهترین اقدام و تصمیم ممکن را پیش روی موکل خویش قرار می‌دهد.  

بسیار ملاحظه شده است که اشخاص بدون مشورت با وکیل متخصص و مجرب در پیچ و خم ‌های دادرسی با بن بست مواجه شده اند و این اقدام بدون مشورت با وکیل سبب شده است تا پرونده مطرح در دیوان عدالت اداری با گره ها و مشکلات دادرسی بیشتری مواجه شود. حضور وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری و مشورت با او در پیگیری این دسته از دعاوی این مزیت را دارد که در کوتاه‌ترین زمان ممکن و بدون مواجهه با اطاله دادرسی پرونده مطرح در دیوان عدالت اداری به سرانجام مطلوب خود دست خواهد یافت.

بهترین وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری

در انتخاب بهترین وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری توجه به تخصص و رزومه کاری وکیل در پیگیری دعاوی مشابه می‌تواند بسیار کمک‌ کننده و مثمر ثمر باشد.  

در این راستا؛ آژانس حقوقی صلح طلب این افتخار را دارد که با حضور کادر وکلای متخصص دیوان عدالت اداری به شیوه‌های مختلف حضوری، تلفنی و آنلاین به موکلین محترم خدمات حقوقی ارائه می کند.

جمع بندی

دیوان عدالت اداری مرجع تخصصی رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم علیه مصوبات دولتی و دستگاه‌های دولتی می‌باشد. این نهاد عالی از ارکان مختلفی چون شعب بدوی، شعب تجدیدنظر و هیات عمومی دیوان عدالت اداری برخوردار است.‌سازوکار متفاوت و پیچیده حاکم بر دادرسی دیوان عدالت اداری حضور وکیل متخصص دیوان عدالت اداری و مشورت با او را بیش از پیش روشن می‌کند. بهره گیری از مشاوره تخصصی با بهترین وکیل بازنشسته دیوان عدالت اداری به جهت سابقه طولانی و ارزشمند وکیل دیوان در هدایت این دسته از دعاوی جهت احقاق حقوق از دست رفته موکل می‌تواند بسیار موثر باشد. در این راستا و برای آگاهی بیشتر می‌توانید با وکلای متخصص دیوان عدالت اداری آژانس حقوقی صلح طلب در تماس باشید.

5/5 - (2 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

‫2 دیدگاه ها

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا