وکیل کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری و عوارض

وکیل ماده ۷۷

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

کمیسیون ماده ۷۷ یکی از شناخته شده‌ترین کمیسیون‌های مقرر در قانون شهرداری می‌باشد. در قانون شهرداری وظایف و صلاحیت این کمیسیون شرح داده شده است.

تشریفات پیچیده حاکم بر طرح دعوا و رسیدگی به پرونده‌های کمیسیون ماده ۷۷ لزوم مشورت با وکیل کمیسیون ماده ۷۷ را بیش از پیش روشن می کند. با توجه به اهمیت آشنایی با پرونده‌های مطرح در کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری و نقش وکیل کمیسیون ماده ۷۷ در این مقاله قصد داریم تا شما را با این موضوع بیشتر آشنا کنیم.

کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری مرکب از سه نفر می باشد:

  •  نماینده وزارت کشور به انتخاب استاندار
  • نماینده دادگستری (قاضی) به انتخاب رییس کل استان
  • نماینده شورای اسلامی شهر به انتخاب شورا.

تصمیم این کمیسیون، قطعی است و در صورت اعتراض به رای صادره از این کمیسیون ، دیوان عدالت اداری آرای صادره از هیات های رسیدگی به تخلفات اداری و کمیسیون هایی مثل کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری را فقط از نظر مغایرت رای با قوانین و مقررات مورد بررسی قرار می دهد .

بدهی هایی که طبق تصمیم این کمیسیون تشخیص داده شود طبق مقررات، اسناد لازم الاجرا به وسیله اداره ثبت قابل وصول اند. اجرای ثبت مکلف است بر طبق تصمیم کمیسیون ماده 77 به صدور اجراییه و وصول طلب شهرداری مبادرت ورزد.

در ایران با توجه به اینکه شهرداری ها معمولا دارای وظایف و مسئولیت های بسیار فراوانی بوده و افراد زیادی نیز معمولا به صورت روزانه با این سازمان غیر دولتی درگیر می باشند.

شهرداری ها به طور کلی در حوزه صلاحیت خود در تمامی شهرهای ایران دارای قدرت فراوانی بوده و در صورتی که فرد یا سازمانی از عدم ارائه پاسخ به شهرداری خودداری نماید معمولا با مجازات های قانونی در در این رابطه روبرو خواهد شد . سازمان مربوطه معمولابرای تامین هزینه های خود مجبور به دریافت بخشی از هزینه های خود به عنوان عوارض از مردم می باشد. این عوارض و هزینه ها معمولا بابت خدمات مختلف شهرداری ها از  افراد و شهروندان دریافت می شوند.

برای این امر نیز شهرداری ها معمولا دارای یک کمیسیون به نام کمیسیون ماده 77 قانون شهرداری می باشند این کمیسیون ها معمولا به تمامی امور مربوطه به دریافت عوارض پرداخته در این کمیسیون مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

به طور کلی عوارض شهرداری از بسیاری ازخدمات مثل جمع آوری زباله ، پاکسازی شهر ، فضای سبز و …. گرفته می شود و شهرداری از این راه معمولا درامدی کسب نموده و ضمن پرداخت هزینه های خود، پروژه هایی را نیز در این باره انجام می دهد.

بعضی از اوقات در هنگام دریافت عوارض شهرداری معمولا مشکلاتی بین شهروندان و شهرداری ایجاد می شود و شهروندان یا به میزان عوارض دریافتی از شهرداری معترضند ویا اینکه قادر به پرداخت همه عوارض شهرداری به صورت یک جا نمی باشند. در این گونه موارد معمولا شهرداری این افراد را به کمیسیون ماده 77 ارجاع می دهد.. کمیسیون ماده 77 شهرداری از نماندگان وزارت کشور ، شورای شهر و دادگستری تشکیل شده است و به بررسی این موارد می پردازد .

در این کمیسیون مشکل مودیان پرداخت عوارض و همچنین شهرداری به بحث گذاشته شده و در انتها کمیسیون در این باره رای صادر می نماید.

در هر موردی که حضور مودی در کمیسیون لازم باشد معمولا فرد طی یک ابلاغیه به آنجا احضار شده و در انتها با شنیدن اظهارات وی در این باره تصمیم گرفته می شود.

اگر فرد به هر دلیلی قادر به پرداخت عوارض به صورت یک جا نباشد معمولا از وی طی به صورت اقساط و طی دو نوبت قسط معین می گردد ولی زمان پرداخت اقساط نباید از سه سال تجاوز نماید .

در صورتی که رای در کمیسیون صادر شود و فرد به هر دلیلی قادر به رای صادره در این باره اعتراض داشته باشد می تواند در ددیوان عدالت اداری و بر طبق اصل 173 این قانون علیه حکم صادره طرح شکایت شود.

طرح شکایت در دیوان عدالت اداری معمولا برای افراد و ارباب رجوع و شاکیان به صورت غیر حضوری بوده و افراد دراین رابطه برای تسریع در صدور حکم و همچنین انجام سریعتر امور خود می توانند از وکلای دیوان عدالت اداری استفاده نمایند . زیرا این وکلا قادر به حضور در دیوان و پیگیری پرونده به صورت حضوری می باشند.

در هر صورتی شما قادر به یافتن یک وکیل مجرب برای خود در دیوان نمی باشید  می تواند با شماره های موجود در سایت تماس گرفته و به بهترین گروه از وکلای دیوان دیوان عدالت اداری دسترسی داشته باشید. کلیه وکلای گروه تخصصی صلح طلب به صورت حرفه ای بوده و دارای سالها تجربه کار موفق در این باره می باشند.

صلاحیت و وظیفه کمیسیون ماده ۷۷

برای آشنایی با صلاحیت و وظیفه کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری رجوع به این قانون می تواند بسیار کمک‌کننده باشد. در ماده ۷۷ قانون شهرداری مقرر شده است که حل اختلافات بین مودی و شهرداری در خصوص عوارض و بهای خدمات ارائه شده بر عهده کمیسیون موسوم به کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری می‌باشد.

مطابق با قانون این کمیسیون متشکل از نمایندگان وزارت کشور و دادگستری و انجمن شهر می باشد. آرای صادره توسط کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری قطعی می‌باشد.

با بررسی این ماده قانونی تا حدودی محدوده صلاحیت کمیسیون ماده ۷۷ مشخص شد. در حقیقت؛ پرداخت عوارض‌های مختلفی چون عوارض نوسازی، عوارض نقل و انتقال، عوارض ساخت و سازی و زیر‌بنا، عوارض سالیانه اتومبیل و … امری شایع و رایج است. و بسیار پیش آمده است که اشخاص به میزان عوارض و نحوه وصول آن اعتراض داشته باشند.

در این حالت مرجع اختصاصی غیردادگستری پیش بینی شده توسط قانون، کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری می‌باشد. با توجه به پیچیدگی های ناظر بر طرح دعوا در کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری و اختصاصی بودن این مرجع مشورت با وکیل کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری جهت اتخاذ بهترین تصمیم ممکن و احقاق حقوق موکل از اهمیتی خاص و ویژه برخوردار است.

اعتراض به رای کمیسیون ماده ۷۷

مطابق با قانون آرای صادره از کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری قطعی می باشند. این امر به معنای آن است که امکان تجدید‌ نظر خواهی از آرای صادره از کمیسیون ماده ۷۷ پیش‌بینی نشده است.

بنابراین با توجه به تک مرحله‌ای بودن رسیدگی و حل اختلاف در کمیسیون ماده ۷۷ حضور وکیل کمیسیون ماده ۷۷ که از تخصص و مهارت کافی در هدایت پرونده‌های کمیسیون‌های شهرداری برخوردار است بسیار ضروری به نظر می‌رسد.

اگرچه آرای صادره از کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری بر خلاف آرای صادره از کمیسیون ماده ۱۰۰ قانون شهرداری از قابلیت تجدیدنظرخواهی برخوردار نیستند اما مطابق با قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری امکان طرح شکایت از آرای قطعی صادره از کمیسیون ماده ۷۷ وجود دارد. در حقیقت؛ دیوان عدالت اداری به عنوان یک مرجع عالی و تخصصی وظیفه رسیدگی به تظلمات و شکایات مردم علیه دولت و دستگاه های دولتی را برخوردار است.

طرح شکایت از آرای قطعی صادره از کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری نزد دیوان عدالت اداری خود امری کاملا تخصصی است و مشورت با وکیل متخصص دیوان عدالت اداری را می طلبد.‌

مطابق با قانون رسیدگی به پرونده‌های مطرح در دیوان عدالت اداری به صورت غیر حضوری است و آرای صادره از شعب بدوی دیوان عدالت اداری از قابلیت تجدید نظر خواهی برخوردارند. مطابق با قانون شخص معترض به رای صادره قطعی از کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری ظرف مدت سه ماه برای اشخاص مقیم ایران و شش ماه برای اشخاص مقیم خارج از کشور از فرصت طرح شکایت در دیوان عدالت اداری برخوردار است.

به این منظور و برای آگاهی بیشتر از شرایط طرح شکایت در دیوان عدالت اداری می توانید با وکلای متخصص و مجرب آژانس حقوقی صلح طلب در تماس باشید.

مراحل وصول عوارض شهرداری

جهت وصول عوارض شهرداری، صدور اجراییه ثبتی صرفاً با ارائه رأی کمیسیون ماده 77 قانون شهرداری ها ممکن است . برای تقاضای صدور اجراییه بابت عوارض شهرداری موضوع ماده ۷۷ باید اوراق زیر به ثبت محل تقدیم شود:

درخواست نامه مخصوص صدور اجراییه؛

رونوشت مصدق رای کمیسیون حل اختلاف؛

اخطاریه ابلاغ شده رای مذکور به موَدی.

شایان توجه است در مواردی که شهرداری به استناد ماده ۷۷ قانون شهرداری و مواد ۸-۱۳ قانون نوسازی و عمران شهری و تبصره ۱ آن و مواد دیگر از قانون شهرداری از اداره ثبت درخواست صدور اجراییه می نماید باید دلیل قطعیت رای را ذکر کرده و موارد یاد شده را نیز اعلام نماید.جهت مشاوره با وکیل مربوطه لطفا هم اکنون با شماره های داخل سایت تماس بگیرید.

وکیل کمیسیون ماده ۷۷

وکیل کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری در درجه نخست یک وکیل متخصص در حیطه حقوق اداری می‌باشد. وکیل کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری با سال‌ها تجربه در زمینه هدایت و پیگیری پرونده‌های کمیسیون‌های قانون شهرداری به خوبی با رویه قانونی این مراجع آشنا است و شما را در جهت اتخاذ یک تصمیم صحیح و سریع یاری خواهد کرد.

امروزه با گسترش فرهنگ بهره‌گیری از انواع خدمات مشاوره حقوقی موسسات حقوقی معتبر نیز به صورت کاملا تخصصی و حرفه ای به ارائه انواع خدمات مشاوره حقوقی به صورت‌های مختلف تلفنی، حضوری و آنلاین می پردازند.

طبیعتا بهره‌گیری از هر یک از روش های گفته شده از مزیت خاص خود برخوردار است. به این منظور چنانچه شما نیز در زمینه نحوه و چگونگی طرح دعوا در کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری و نمونه دادخواست کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری نیاز به مشاوره تخصصی حقوقی داشته باشید می‌توانید با وکیل کمیسیون ماده ۷۷ آژانس حقوقی صلح طلب در تماس باشید.

جمع بندی

کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری یکی دیگر از کمیسیون های مقرر در قانون شهرداری می باشد که صلاحیت رسیدگی به اختلافات میان مودی و شهرداری را برخوردار است. طرح دعوا و تقدیم دادخواست در کمیسیون ماده ۷۷ قانون شهرداری تابع تشریفات خاص خود است که حضور و مشورت با وکیل کمیسیون ماده ۷۷ متخصص را می طلبد.

آژانس حقوقی صلح طلب با حضور وکلای متخصص و مجرب کمیسیون ماده ۷۷ شهرداری جهت احقاق حقوق شما و اتخاذ بهترین تصمیم، آماده خدمت رسانی به شما عزیزان می‌باشد.

5/5 - (5 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا