وکیل کمیسیون ماده ۷ + تضمینی و متخصص + شماره تماس

وکیل کمیسیون ماده ۷

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

امروزه با عنایت بر افزایش جمعیت شهری و همچنین تلاش مردم به منظور دستیابی به حداقل امکانات زندگی شهری ، متاسفانه افراد به جهت دریافت نمودن منافع بیش تر ، به طور معمول فضای سبز داخل زمین های شخصی و باغات شان را ، تغییر کاربری می دهند و آن ها را به مناطق مسکونی تبدیل می نمایند . با عنایت به اهمیت بسیار زیاد وجود فضای سبز در شهر ها ، که در اکثر‌ مواقع از مهم ترین چیز هایی است که افراد در زندگی شهری به آن نیاز دارند ، لازم است در این خصوص شهرداری ها و همچنین ادارات مسئول ، بسیار پیگیر این وضعیت باشند و هر تغییری در فضای شهر را ، در کمیسیون ماده هفت شهرداری ، مطرح نمایند .  طبق ماده یک قانون حفظ و گسترش فضای سبز ، قطع کردن هر گونه درخت در فضای سبز ، باغات ، پارک ها ، و داخل در محدوده حریم شهر ، ممنوع می باشد و دارای پیگرد قانونی نیز ، است .

به طور معمول ، مناطق بسیاری قانونا باغ محسوب می شوند ولی این امر ، در برخی جا ها محل تردید است . به این صورت که تصمیم در این مورد ، توسط رئیس شورای اسلامی شهر ، صورت می گیرد . پس از آن که در محل یک فضای سبز و یا حتی باغ بودن آن شک و تردیدی ایجاد شد ، این امر به کمیسیون ماده ۷ ارجاع می شود . در کمیسیون ماده ۷ شهرداری ، وضعیت باغ بودن زمین های افراد ، بررسی می گردد و در نهایت در این خصوص ، رای صادر می شود . در هر موردی که فرد به هر دلیلی ، خواهان تغییر کاربری زمین خود باشد ( از باغ به مسکونی ) ، می‌ تواند در این خصوص از شهرداری ، مجوز لازم را دریافت کند . این امر در کمیسیون مذکور ، مورد پیگیری قرار می گیرد و در نهایت کمیسیون در این خصوص ، اقدام به صادر نمودن رای می کند . لازم به ذکر است که : رای صادر شده ، قابل اعتراض مجدد در کمیسیون تجدید نظر می باشد ، و در نهایت نیز در این باره رای قطعی صادر می شود .

رای صادره در این خصوص ، بر طبق اصل 173 قانون اساسی ، در دیوان عدالت اداری ، قابل اعتراض می باشد . بر طبق این اصل ، در هر موردی که یک فرد بنا به هر دلیلی ، از اقدامات ، تصمیمات ، و همچنین امور مربوطه به سازمان های اداری و دولتی ، متضرر گردد و یا به آن اعتراض داشته باشد ، به منظور احقاق حقوق خود می تواند در دیوان عدالت اداری ، شکایت خود را طرح نماید .

چگونگی شکایت از شهرداری در خصوص کمیسیون ماده ۷

طرح کردن شکایت از شهرداری در مورد کمیسیون مذکور ، به این صورت است که فرد ابتدا ، دادخواست خود را بر طبق آیین دادرسی دیوان نوشته و در ادامه ، با استفاده از سامانه ساجد به دیوان ارسال می نماید . نکته مهمی که در خصوص دیوان باید افزود ، این امر است که : شهروندان عادی و افراد حق حضور یافتن در دیوان را ندارند ، و تمام امور برای این افراد ، به طور غیر حضوری می باشد . در این مورد افراد به منظور پیگیری حضوری پرونده شان ، باید شکایت خود را به وکیلی مجرب و کارآزموده ، همچون وکلای پایتخت بسپارند ، تا این وکلا به طور مستقیم به دیوان مراجعه کنند و تقاضای احقاق حق موکل شان را ، بنمایند .

وظایف کمیسیون ماده ۷

اصلی ترین و مهم ترین وظیفه کمیسیون مذکور ، نظارت کردن بر اجرای قوانین می باشد . علاوه بر این کمیسیون ماده ۷ ، مرجع تصمیم گیر در مورد جا به جایی یا قطع درختانی می باشد که در پروژه های عمرانی ، معارض شناخته می شوند . شهرداری بر طبق قانون موظف است ، هنگام صادر نمودن پروانه ساختمانی ، برای عرصه با مساحت بیش تر از پانصد متر مربع در محدوده شهر ، نظر کمیسیون مذکور را دریافت نماید ‌. همچنین در خصوص کلان شهر ها ، صادر کردن پروانه ساختمانی ، با مساحت بین پانصد تا دو هزار متر مربع ، واقع در محدوده شهر ،‌ منوط است به تایید کمیسیون متشکل از نماینده شورای شهر ، نماینده مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز ، و مدیر منطقه شهرداری .

اعضای کمیسیون ماده ۷

اعضای این کمیسیون ، عبارتند از :

۱ / یک نفر از اعضای شورای اسلامی ( که توسط شورا انتخاب شده است ) ،

۲ / یک نفر انتخاب شده از سوی شهردار ( معاون شهرسازی و یا معاون خدمات شهری شهرداری ) ،

۳ / مدیر عامل سازمان پارک ها و فضای سبز ( در صورتی که این سازمان در شهرداری وجود نداشته باشد ، مسئول فضای سبز شهرداری ، حضور می یابد ) .

لازم به ذکر است که : جلسه با حضور هر ۳ عضو مذکور در فوق ، رسمی می شود و تصمیمات گرفته شده هم ، با نظر اکثریت اعضا جلسه ، معتبر است .

اعتراض به رای کمیسیون ماده ۷ شهرداری

در مورد اعتراض به رای کمیسیون مذکور ، باید ذکر کرد که : رای قطعی شده کمیسیون تشخیص باغات ، ظرف ۶ ماه از تاریخ ابلاغ شدن رای ، از سوی اشخاصی که مقیم ایران نیستند ، و ۳ ماه از تاریخ ابلاغ شدن رای ، از سوی اشخاصی که مقیم ایران می باشند ، قابل شکایت کردن در دیوان می باشد .

وکیل تضمینی و متخصص کمیسیون ماده ۷ | صلح طلب

بی شک طی نمودن روند پرونده در خصوص کمیسیون ماده 7، برای فردی که اطلاعات کاملی از قوانین و رویه دادگاه ها ندارد ، بسیار دشوار خواهد بود . به همین سبب پیشنهاد می شود افراد در هنگام مواجه شدن با این قبیل مسائل ، پیش از اقدام به هر عملی ، با وکیل تضمینی و متخصص کمیسیون ماده 7  صلح طلب مشورت کنند  و در نهایت ۰ تا ۱۰۰ امور خود را به این وکلای متخصص بسپارند .

: امتیاز دهید

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا