وکیل برای رای تخریب کمیسیون ماده ۱۰۰ +بدون پروانه یا مازاد+ تبدیل به جریمه

وکیل برای رای تخریب کمیسیون ماده ۱۰۰

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

در اعتراض به رای کمیسیون ماده ۱۰۰ چگونه می توانیم از حقوق خود دفاع کنیم؟ چگونه درخواست ابطال و تغییر از تخریب به پرداخت جریمه را بنویسم؟ اگر سوالات حقوقی و هزاران سوال دیگر در خصوص کمیسیون ماده ۱۰۰  در ذهن شما شکل گرفته است با ما همراه شوید تا راهکارهای تغییر رأی کمیسیون را به شما بگوییم.

کمیسیون ماده ۱۰۰ چیست؟

قطعا می‌ دانید که با افزایش قیمت خرید مصالح ساختمانی و افزایش قیمت زمین، تخریب ساختمان ها و یا جلوگیری از ساخت و ساز آن ها، سازندگان را به جای رسیدن به سود قابل توجه، به سمت زیان های مالی بسیار سوق می دهد. کمیسیون ماده ۱۰۰ وظیفه رسیدگی به تخلفات امور ساختمانی را داشته و چنان چه ساختمانی بدون مجوز ساخته شده باشد و یا استانداردهای لازم برای ساخت آن رعایت نشده و یا پروانه کسب نداشته باشد کمیسیون ماده ۱۰۰ مسئول رسیدگی به این امر است.

مواردی که ماده ۱۰۰ شهرداری اقدام به تخریب ساختمان و یا جریمه می نماید کدامند؟

به طور کلی مواردی وجود دارند که در آن کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری تصمیم به تخریب ساختمان و یا جریمه نموده و آن را پس از صدور اجرا می نماید. فهرست مواردی که ماده ۱۰۰ شهرداری اقدام به تخریب ساختمان و یا جریمه می نماید به شرح زیر هستند:

  • تغییر کاربری غیرمجاز
  • ساخت بنای ساختمانی بدون پروانه ساخت
  • تجاوز به حریم پیاده رو
  • عدم استحکام بنا
  • عدم رعایت اصول فنی و شهرسازی
  • تجاوز به حریم زمین های اطراف
  • عدم ساخت پارکینگ و یا غیر قابل استفاده بودن آن 

اعتراض به رای تخریب صادره از کمیسیون ماده ۱۰۰

مطابق کمیسیون ماده ۱۰۰، مالکین املاک و اراضی، قبل از هر اقدام عمرانی و شروع ساختمان سازی، مکلّف به اخذ پروانه ساخت از شهرداری هستند. بنابراین اگر کسی مجوز پروانه ساخت را نداشته باشد و یا خلاف آن عمل کند، شهرداری از عملیات ساختمانی آن جلوگیری خواهد کرد. این جلوگیری در غالب صدور حکم تخریب می باشد.

در صورتی که به رای تخریب صادر شده از کمیسیون ماده ۱۰۰ اعتراض دارید می توانید به مدت ۳ماه اعتراض خود را ثبت کرده و آن را توسط وکیل متخصص امور شهرداری پیگیری نمایید. بهتر است بدانید رأی ثانویه کمیسیون ماده ۱۰۰ قطعی بوده و در صورت اعتراض به آن باید شکایت خود را به دیوان عدالت اداری اعلام دارید.

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰  شهرداری | تبدیل تخریب به جریمه

وکیل های زیادی وجود دارند که به صورت اختصاصی در زمینه ارائه مشاوره و حل پرونده های ماده ۱۰۰  شهرداری مشغول به فعالیت بوده و در این زمینه مشاوره های تخصصی را به افراد جامعه ارائه می نمایند. یک وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری در کنار موکل خود بوده و تا زمان احقاق حقوق وی به ارائه مشاوره و پیگیری پرونده می پردازد. با توجه به آن که وکیل ماده ۱۰۰ دارای آگاهی کافی از قوانین حاکم بر شهرداری می باشد می تواند به نحو موثری شما را در حل پرونده کمک نماید.

بدیهی است که تسلط کافی بر روی قوانین و تبصره ها و بند ها می توانند به وکیل مورد نظر کمک کند تا حکم تخریب صادر شده توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ را به جریمه تغییر دهد. بنابراین در صورتی که اطلاعات کاملی در خصوص قوانین حاکم بر شهرداری ندارید بهتر است که از یک وکیل متخصص برای حل پرونده خود کمک بگیرید تا شما را از ایجاد خسارات قابل توجه معاف سازد.

1/5 - (1 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا