وکیل اعمال ماده ۴۲۶ + تضمینی و متخصص + مشاوره رایگان

وکیل اعمال ماده ۴۲۶

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

ماده ۴۲۶ ، در واقع یک رویه قانونی می باشد که به دادگاه این اجازه را می دهد ، تا پرونده ای را که قبلا مختومه شده را ، بررسی نماید . چنانچه شواهد جدیدی یافت شود و یا حتی شرایط دیگری وجود داشته باشد ، که بررسی دوباره پرونده را ایجاب نماید ، می توان انجام شود . گاهی اوقات ممکن است نسبت به احکامی که قطعیت یافته اند ، بنا به دلایلی درخواست اعاده دادرسی شود که جهات اعاده دادرسی در ماده مذکور ، عبارت است از :

۱ / موضوع حکمی که صادره شده با ادعای خواهان ، متفاوت باشد .

۲ / حکمی که صادر شده است ، به میزان بیش تر از خواسته باشد .

۳ / تناقض در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به مواد یا اصول متضاد باشد ، وجود داشته باشد .

۴ / حکمی که صادر شده است با حکم دیگری در مورد همان دعوا ، که از جانب همان دادگاه صادر شده ، متضاد باشد . بدون این که سبب قانونی موجب مغایرت این دو حکم‌ باشد .

۵ / طرف مقابل فردی که درخواست اعاده دادرسی نموده ، تقلبی به کار برده باشد که در حکم دادگاه ، تاثیر گذاشته باشد .

۶ / بر طبق اسناد جعلی دادگاه حکم صادر کرده باشد ، که بعد از صدور حکم ، جعلی بودن آن اسناد مشخص شده باشد .

۷ / بعد از صدور حکم ، مدارک و اسناد جدیدی به دست آید که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی را به اثبات رساند ، و مشخص شود مدارک و اسناد یاد شده ، در جریان دادرسی پنهان ( مکتوم ) بوده و در اختیار متقاضی نبوده است .

به جهت اعمال نمودن اعاده دادرسی ماده ۴۲۶ ، در ابتدا باید به دادگاه شکایت کرد . و بعد دادستان این اختیار را خواهد داشت که ، درخواست پاسخ دهد . بعد از آن که هر دو طرف ، مدارک مربوط خود را ارائه نمودند ، دادگاه در خصوص از سر گیری و یا حتی عدم رسیدگی ، تصمیم خواهد گرفت ‌.

در صورتی که دادگاه تصمیم به اعاده دادرسی گرفته باشد ، تاریخ رسیدگی را تعیین می نماید . در این جلسه ، هر دو طرف فرصت این را خواهند داشت تا استدلال ها و شواهد جدید خود را ارائه نمایند. بعد از استماع هر دو طرف ، دادگاه در خصوص رد و یا عدم رد دوباره پرونده و یا حتی ادامه دادرسی ، تصمیم گیری می نماید .

مهلت اعاده دادرسی ماده ۴۲۶ ، چقدر است ‌؟

در خصوص اعاده دادرسی حقوقی ، قانون آیین دادرسی مدنی ، چنین بیان نموده است : مهلت اعاده دادرسی برای اشخاص مقیم خارج از کشور ۲ ماه ، و برای اشخاصی که مقیم ایران هستند ، ۲۰ روز می باشد .

اعاده دادرسی در  بند ۷

به درخواست یکی از طرفین رسیدگی ، دادگاه می تواند با عنایت به بند ۷ ماده مذکور در صورت احراز جهاتی ، از سر بگیرد . به عبارت دیگر ، دادگاه می تواند هنگامی که تشخیص دهد که مدارک و اسناد جدیدی به دست آمده ، که دلیل حقانیت درخواست کننده اعاده دادرسی را ، ثابت می کند و مشخص شود مدارک و اسناد یاد شده ، در جریان دادرسی پنهان ( مکتوم ) بوده و در اختیار قاضی نبوده ، می تواند در صادر کردن رای قطعی ، تجدیدنظر نماید . دادگاه صالح به رسیدگی درخواست اعاده دادرسی ، در ابتدا بر اساس مفاد بند مذکور ، به تاریخ وصول آن اسناد رسیدگی می کند ، که با مشخص شدن رعایت کردن مهلت قانونی به منظور تقدیم نمودن دادخواست مجدد ، نسبت به ادعای پنهان بودن از جهت ماهیتی ، رسیدگی می کند .

لازم‌ به ذکر است که : ۱ / اعاده دادرسی فقط در مورد احکام‌ قطعی صورت می گیرد .

۲ / نظر به آن که اعاده دادرسی از طرق فوق العاده شکایت از آراء می باشد ، فقط در خصوص آراء و جهات مصرح در قانون ، پذیرفته می‌ گردد .

۳ / صرف ادعا کردن وجود یکی از جهات اعاده دادرسی ، دادگاه را مکلف نخواهد کرد که درخواست مذکور را بپذیرد ، و بعد جهت ادعایی را با رسیدگی قضائی احراز کند ، بلکه حتما باید دلیل تحقق جهت اعاده دادرسی نیز ، پیوست دادخواست مذکور گردد .

۴ / در صورتی که جهتی از جهات اعاده دادرسی ، محقق و اثبات شود ، می توان اعاده دادرسی کرد ، خواه دادرس از عمد و با عنایت کامل بر قضیه تصمیم‌ گیری‌ کرده باشد ، و یا خواه از روی سهو و اشتباه .

۵ / حیله و تقلب ولو جزئا ، باید در حکم دادگاه موثر باشند . بنابراین در صورتی که بدون حیله و تقلب طرف مقابل ، حکم‌ بر علیه درخواست کننده اعاده دادرسی نیز صادر شده است ، محکوم علیه این چنین حکمی ، به استناد بند پنج این ماده ، فاقد حق درخواست اعاده دادرسی ، می باشد .

مشاوره رایگان با وکیل اعمال ماده ۴۲۶

در واقع ، اعاده دادرسی ماده ۴۲۶ ، بدون حضور و کمک یک وکیل متخصص هم امکان پذیر است ، اما به هیچ عنوان توصیه نمی شود . چرا که ماده ۴۲۶ ، یک حوزه حقوقی بسیار پیچیده می باشد که بدون کمک حقوقی بسیار دشوار است . بنابراین پیشنهاد می شود، به منظور طی نمودن روند پرونده ، حتما با فردی متخصص و کارآزموده ، مسائل خود را در میان بگذارید و از تجربه و دانش او در این زمینه بهره ببرید و در نهایت به کمک او ، ۰ تا ۱۰۰ روند پرونده را طی نمایید .جهت مشاوره رایگان با وکیل اعمال ماده 426 با شماره های داخل سایت تماس خاصل فرمایید.

در واقع بهترین وکیل ماده ۴۲۶ ، وکیلی می باشد که در این قبیل پرونده ها ، تجربه کافی داشته باشد و بتواند به بهترین نحو ممکن و در کوتاه ترین زمان ، روند پرونده را طی نماید و موکل خود را به نتیجه مطلوب برساند .

وکیل تضمینی و متخصص اعمال ماده ۴۲۶ | صلح طلب

وکلای تضمینی ، متخصص و کارآزموده آژانس حقوقی صلح طلب ، با کسب صدها پرونده حقوقی موفق و با بیش از ده سال سابقه فعالیت در این حوزه ، آماده ارائه  تضمینی ترین و تخصصی‌ ترین خدمات حقوقی ، به عموم هموطنان عزیز می باشند . لطفا هم اکنون جهت مشاوره در خصوص اعمال ماده 426 با شماره های داخل سایت تماس حاصل فرمایید.

: امتیاز دهید

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا