وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری + [مشاوره رایگان]

وکیل اعتراض به مالیات

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

حل و فصل دعاوی و پرونده‌ها امروزه به صورت تخصص محور در مراجع دادگستری و غیر دادگستری متعددی مطرح می‌شود. در این میان یکی از هیات‌های حل اختلاف مهم در خصوص پرونده‌های مالیاتی مرجع حل اختلاف مالیاتی می‌باشد. مطابق با قانون هیات‌های حل اختلاف مالیاتی صلاحیت رسیدگی به اختلافات مالیاتی را برخوردار هستند. مطابق با قانون مالیات‌های مستقیم مراجع رسیدگی دیگری وظیفه رسیدگی به دعاوی و اختلافات مالیاتی را دارند.

با توجه به تشریفات رسیدگی خاص هیات های حل اختلافات مالیاتی مشورت با وکیل متخصص و مجرب در دعاوی مالیاتی و وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری اهمیت خاصی دارد.

هیات‌های حل اختلاف مالیاتی

مطابق با ماده ۲۴۴ قانون اصلاح موادی از قانون مالیات های مستقیم سال ۱۳۹۴ مرجع رسیدگی به اختلافات مالیاتی و حل و فصل آن، هیات حل اختلاف مالیاتی می باشد. هیات حل اختلاف مالیاتی یک مرجع اداری غیر دادگستری و اختصاصی به حساب می آید.

جهت مراجعه مودی مالیات به هیات حل اختلاف مالیاتی مطابق با قانون شروط خاصی لازم است. لازم است تا اختلاف موجود به گونه‌ای باشد که با دخالت سرممیز و ممیز کل حل نشده باشد و مودی مالیات قصد طرح شکایت نسبت به برگ تشخیص مالیات را داشته باشد.

بر اساس قانون مالیات‌های مستقیم، هیات حل اختلاف مالیاتی، از یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی کشور، یک نفر قاضی شاغل یا بازنشسته و یک نفر نماینده به انتخاب مودی از یکی از مراجع اتاق بازرگانی و صنایع و معادن، اتاق تعاون، جامعه حسابداران رسمی ایران، مجامع حرفه ای، تشکل های صنفی و شورای اسلامی شهر تشکیل شده است.

با وجود تشریفات رسیدگی خاص و پیچیده به دعاوی مالیاتی در هیات حل اختلاف مالیاتی و متفاوت بودن آن از مراجع قضایی و دادگاه ها می باشد، توصیه می شود در این خصوص با وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری مشورت کنید.

شورای عالی مالیاتی

مرجع تجدید نظر از آرا صادره توسط هیات حل اختلاف مالیاتی، شورای عالی مالیاتی می باشد. بر اساس قانون مالیات های مستقیم مودی یا اداره ی امور مالیاتی ظرف مدت یک ماه از تاریخ ابلاغ رای قطعی هیات می توانند به استناد عدم رعایت قوانین و مقررات مربوطه به شورای عالی مالیاتی شکایت نموده و درخواست تجدید نظر در رای صادره را نمایند.

همانطور که مشاهده می شود تشریفات و نحوه رسیدگی و اعتراض در هیات های مالیاتی و دیوان عدالت اداری بسیار متفاوت است و ساز و کار خود را دارد لذا ضروری به نظر می‌رسد تا در هنگام مواجهه با دعاوی مالیاتی و اعتراض به آرای هیات های حل اختلاف با وکیل متخصص دعاوی مالیاتی و وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری مشورت کنید.

اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری

مطابق با ماده ۱۰ قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری و به عبارتی اعتراض به آرای قطعی هیات های بدوی و تجدید نظر حل اختلاف مالیاتی در دیوان عدالت اداری امکان پذیر است. در این خصوص مطابق با قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری، شاکی اعم از اشخاص حقیقی و حقوقی مقیم ایران ظرف مدت سه ماه می‌توانند شکایت خود را نزد دیوان عدالت اداری مطرح کنند.

مدت زمان پیش بینی شده جهت طرح دعوا و شکایت اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری برای اشخاص مقیم خارج شش ماه می‌باشد. با توجه به تشریفات و پروسه خاص ناظر بر رسیدگی به دعاوی مالیاتی و اعتراض به آن در دیوان عدالت اداری، توصیه ما این است تا در این خصوص با وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری مشورت کنید.

وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت

در انتخاب وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری لازم است به تخصص وکیل مجرب در رسیدگی به پرونده‌ها و دعاوی مالیاتی توجه لازم داشته باشید.در حقیقت وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت اداری با تجربه چندین ساله خود در هدایت این دسته از دعاوی تمام تلاش خود را جهت احقاق حقوق موکل به کار می‌گیرد.

در این راستا؛ آژانس حقوقی صلح طلب با برخورداری از دپارتمان تخصصی وکلای دیوان عدالت اداری و مالیاتی می تواند راهنمای شما در زمینه پیگیری و هدایت دعاوی مالیاتی و نحوه اعتراض به آرای قطعی هیات های مالیاتی در دیوان عدالت اداری باشد. به این منظور آژانس حقوقی صلح طلب زمینه ارائه انواع خدمات مشاوره حقوقی مالیاتی و دیوان عدالت اداری را به صورت های تلفنی، آنلاین و حضوری را فراهم آورده است.

اعتراض به رای مالیات در مورد تراکنش های بانکی در دیوان عدالت اداری

مصوبه هایی از سوی دولت و مراجع ذیصلاح تعیین شده است که بر اساس آن ها بانک ها و موسسات اعتباری موظف می باشند که اطلاعات مربوط به تراکنش های بانکی افراد را در اختیار سازمان امور مالیاتی قرار دهند. هدف از این مصوبه آن است که از این طریق به روند اجرای شیوه نامه های مربوط به مالیات بدهی افراد جامعه رسیدگی شده و از تخلفات مالیاتی جلوگیری به عمل آید. به طور کلی بررسی مسئله مالیاتی از طریق تراکنش های بانکی دارای بخشنامه ها و مصوبه های مربوط به خود می باشد.

واکنش های غیر درآمدی در شرایط متفاوتی با تراکنش های درآمدی قرار داشته و ممکن است که گاهاً تراکنش های غیر درآمدی با تراکنش های درآمدی توسط اداره امور مالیات اشتباه گرفته شده و برای شخص مورد نظر خطای مالیاتی رخ دهد. در این صورت متقاضی می تواند به رای مالیات در خصوص تراکنش های بانکی اعتراض نماید. در صورتی که رای صادره از کمیسیون بررسی مالیات در مورد تراکنش های بانکی به نفع متقاضی نباشند، شخص می تواند به دیوان عدالت اداری اعتراض خود را اعلام نماید

بخشنامه های مربوط به وضعیت بررسی مالیات بر اساس تراکنش های مالی

در سال ۱۳۹۶ بخشنامه های ارائه شد که برحسب آن ها سیستم های بانکی موظف شدند تا در صورت مشاهده هرگونه تراکنش بانکی مشکوک مراتب را به سازمان امور مالیاتی گزارش دهند. امور مالیاتی مسئول رسیدگی به موضوع بوده و در صورت اثبات خطای خلاف قانون، دیوان عدالت اداری پیگیری های لازم را انجام می دهد.

اگر چه این مصوبه در سال ۱۳۹۶ صادر شده اما با این حال پیش از آن نیز مشاهده تراکنش های مشکوک در سیستم های بانکی به اداره امور مالیات گزارش داده می شد. آیا می دانید در چه شرایطی این بخشنامه ابطال می شود؟

وضعیت کنونی رسیدگی به بخشنامه های دیوان عدالت درخصوص تراکنش های بانکی

در اوایل سال ۱۳۹۹ بخشنامه ای در رابطه با بررسی وضعیت تراکنش های بانکی صادر شد که بخشنامه های صادره پیشین را باطل نمود. رای دیوان عدالت اداری این مسئله را عنوان نمود که وضعیت تراکنش های بانکی دلیلی بر درآمدی بودن حتمی تراکنش ها نمی باشد.

به همین علت بخشنامه های گذشته را ابطال نموده و احتمال غیر درآمدی بودن تراکنش های بانکی را بر عهده سازمان امور مالیات نهاده است. اعتراضات بسیاری به صدور این بخشنامه وارد شده است که در نهایت این مصوبه اجرایی بوده و بررسی تراکنش های بانکی و اطلاعات آن ها اکنون بر عهده اداره امور مالیاتی می باشد.

جمع بندی

دعاوی مالیاتی از جمله دعاوی رایج و تخصصی است که هیات حل اختلاف مالیاتی و شورای عالی مالیاتی وظیفه و صلاحیت رسیدگی به این دسته از دعاوی را دارند.

برای اعتراض به رای مالیاتی در خصوص تراکنش های بانکی لازم است که سلسله مراتبی را پیموده و اقدام به تنظیم دادخواست برای اعتراض به رای صادر نمود. تنظیم دادخواست و ارائه مدارک و مستندات دارای نکاتی مهم و کلیدی است که در صورت بی توجهی به آن ها ممکن است از حقوق خود محروم شوید. به همین علت توصیه می کنیم که پیش از تنظیم دادخواست و اعتراض به رای مالیاتی در دیوان عدالت اداری با یک وکیل مجرب و با سابقه مشورت نموده و با راهنمایی های وی اقدام به تنظیم دادخواست نماید. بدیهی است که حضور یک شخص حقوقی در پیگیری پرونده می ‌تواند شانس پیروزی در پرونده را بالا برده و از طریق قانونی در سریع ترین زمان ممکن به حقوق خود رسیده و از متضرر شدن شما جلوگیری شود.

شورای عالی مالیاتی مرجع تجدید نظر خواهی از آرای صادره از هیات بدوی حل اختلاف مالیاتی می‌باشد.مطابق با قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری امکان اعتراض و شکایت از آرای قطعی هیات‌های مالیاتی نزد دیوان عدالت اداری وجود دارد. به این منظور می‌‌توانید با وکیل اعتراض به مالیات در دیوان عدالت آژانس حقوقی صلح طلب در تماس باشید.

5/5 - (2 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا