اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمونهای سراسری

Objection to the decision

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

کلیه آزمون‌هایی که جنبه همگانی دارند و توسط وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و وزارت بهداشت و آموزش پزشکی یا دانشگاه آزاد اسلامی برگزار می شوند به عنوان آزمون سراسری شناخته می شوند. تخلفات و جرایمی که در حین برگزاری آزمون‌های سراسری ارتکاب می یابد لازم است تا توسط مرجع اداری خاصی مورد بررسی قرار گیرد. به این منظور و مطابق با قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون های سراسری مصوب سال ۱۳۸۴ هیاتی به منظور رسیدگی به تخلفات در آزمون سراسری و طرح اعتراضات مردم در نظر گرفته شده است.

این مرجع یک مرجع اداری محسوب می شود و در این قانون دارای تشکیلات و نحوه رسیدگی خاص خود است. در مواردی ممکن است اشخاص نسبت به آرا صادره از این مرجع اعتراض داشته باشند. در این حالت از آن جا که هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری یک مرجع اداری محسوب می شود، امکان اعتراض نسبت به آرا این مرجع اداری در عالی ترین مرجع اداری یعنی دیوان عدالت اداری وجود دارد.

در این نوشتار قصد داریم تا شما را با شرایط طرح اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری در دیوان عدالت اداری بیشتر آشنا کنیم.

هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری

مطابق با قانون رسیدگی به تخلفات و جرائم در آزمون های سراسری مصوب ۱۳۸۴، هیأت بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری متشکل از اشخاص زیر جهت رسیدگی و صدور رای است: معاون ذیربط دستگاه، مسئول اجرایی آزمون های دستگاه ذیربط ، مدیرکل حقوقی دستگاه ذیربط،دو نفر حقوقدان به انتخاب بالاترین مقام اجرای دستگاه ذی ربط. این هیات به لحاظ تصمیم گیری مستقل از سازمان سنجش می باشد. آرای صادره از هیات بدوی رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری در هیات تجدیدنظر قابل اعتراض است و پس از قطعی شدن رای امکان اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری در دیوان عدالت اداری وجود دارد.

تخلفات قابل طرح در هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری

تخلفات و جرایم قابل طرح و رسیدگی در هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری مشتمل بر موارد زیر است:

ارتکاب اعمالی كه موجب بی‌نظمی در برگزاری آزمون گردد یا همراه داشتن وسایل غیر مجاز مانند وسایل ارتباط الكترونیكی. ارتکاب اعمال خلاف مقررات كه آزمون داوطلب را از نظر علمی خدشه‌دار کند مانند ارائه مدارک یا گواهی جعلی یا تصویر گواهی مجعول برای شركت در آزمون، ثبت نام در آزمون با هویت جعلی یا شركت در جلسه کنکور به جای داوطلب اصلی، افشای سوالات آزمون، خرید یا فروش سوالات آزمون یا پاسخ آنها و…

Board of Inquiry

اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری

جهت طرح دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری بایستی در قدم اول توجه داشته باشید که دیوان عدالت اداری به عنوان عالی‌ترین مرجع اداری کشور صلاحیت رسیدگی دارد. در واقع دیوان عدالت اداری با هدف حل و فصل شکایات و تظلمات مردم علیه دستگاه‌های دولتی و واحد‌های عمومی غیر دولتی مانند هیات های رسیدگی به تخلفات و شهرداری تشکیل شده است.

از آن جا که هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های از مراجع اداری محسوب می شود، شکایت و طرح اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری نیز مطابق با قانون تشکیلات و آیین دادرسی دیوان عدالت اداری در صلاحیت عالی‌ترین مرجع اداری، یعنی دیوان عدالت اداری قرار می گیرد. دیوان عدالت اداری در مقام و مرتبه رسیدگی به دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری لازم است تا در قدم اول شاکی دادخواست خود را تنظیم نماید. دادخواست اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری بایستی با رعایت تشریفات و موازین خاص قانونی باشد و عدم رعایت تشریفات قانونی لازم ممکن است پرونده یا دعوای شما را با قرار ابطال دادخواست یا رد دادخواست مواجه سازد. بنابراین بهتر آن است که تنظیم و تقدیم دادخواست اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری را به یک وکیل متخصص و مجرب بسپارید.

پس از ثبت دادخواست و ارجاع رئیس دیوان عدالت اداری، شعبه بدوی دیوان به دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری رسیدگی می کند. در مراحل رسیدگی حضور وکیل مجرب و متخصص می تواند بسیار کمک کننده و راهگشا باشد. برای مثال ارائه مستندات لازم اهمیت به خصوصی دارد.

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری وکیل متخصص و مجربی است که فعالیت تخصصی و حرفه‌ای خود را در زمینه هدایت و پیگیری دعاوی و پرونده‌های دیوان منحصر کرده است. دعاوی و پرونده‌های مطرح در دیوان عدالت اداری از جمله دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری نیازمند رعایت تشریفات خاصی است که این تشریفات با سایر دعاوی مطرح در محاکم و دادگاه‌های عمومی حقوقی تفاوت دارد لذا حضور وکیل متخصص و مجرب لازم و ضروری به نظر می رسد.

در مواردی ممکن است پرونده مطرح در دیوان در خصوص دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری با چالش‌های خاصی مواجه شود و رای بدوی به محکومیت شخص صادر شود. در این حالت است که پرونده و دعوا در مرحله تجدید نظر خواهی وارد مرحله دشواری خواهد شد و حضور وکیل مجرب و متخصص را می طلبد.

نحوه اعتراض به رای هیئت رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری و نتایج آن ها

توجه نمایید که دیوان عدالت اداری به عنوان عالی ترین مرجع قضایی صلاحیت رسیدگی به اعتراض برای هیئت رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری و نتایج آن ها دارد. هیئت رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری و نتایج آن ها یکی از مراجع اداری محسوب شده و شکایت و طرح اعتراض به این هیئت در عالی ترین مرجع اداری یعنی دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می گیرد.

دیوان عدالت اداری برای رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری رسیدگی کرده و این امر با دریافت دادخواست شاکی آغاز می شود. بنابرین نخست باید دادخواست اعتراض به رای هیئت رسیدگی به تخلفات با رعایت تشریفات و موازین خاص قانونی تنظیم شده و برای رسیدگی به دیوان عدالت اداری تقدیم گردد.

پس از ثبت دادخواست و ارجاع رئیس دیوان عدالت اداری، شعبه بدوی مسئول رسیدگی به دعوای اعتراض به رای هیئت رسیدگی به تخلفات بوده و پرونده مورد نظر را پیگیری می کند.

نقش وکیل در اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری و نتایج آن ها

وکیل متخصص دیوان عدالت اداری به وکیلی مجرب گفته می شود که فعالیت تخصصی و حرفه ای خود را به صورت متمرکز بر روی دعاوی و پرونده هایی منحصر کرده که مربوط به دیوان عدالت اداری هستند. اما آیا می ‌دانید که نقش وکیل در اعتراض به هیئت رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری و نتایج آن ها چگونه است؟

بدیهی است که تمرکز بر روی یک موضوع خاص سبب افزایش تجربه و آگاهی وکیل مورد نظر از حیطه مربوطه شده و تخصص وی را بر روی این پرونده ها افزایش می دهد. وکیل اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات به جزئیات پرونده آگاه بوده و می تواند با بهره مندی از قوانین و مقررات در مسیر قانونی سبب تسریع روند پرونده و اخذ نتیجه مطلوب گردد

جمع بندی

به منظور رسیدگی به تخلفات و جرایم در آزمون های سراسری هیاتی به نام هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری تشکیل شده است. این مرجع یک مرجع اداری است و آرای صادره از هیات بدوی آن در هیات تجدید نظر قابل اعتراض است.

پس از قطعی شدن رای شخص معترض از رای صادره می تواند در دیوان عدالت اداری دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری را برخوردار است. رسیدگی به دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون‌های سراسری در دیوان عدالت اداری خود تابع سازوکار و تشریفات خاص خود است. در این راستا آژانس حقوقی صلح طلب با برخورداری از کادر مجرب وکلای دیوان عدالت اداری می توانند شما را در طرح دعوای اعتراض به رای هیات رسیدگی به تخلفات در آزمون های سراسری یاری کنند.

به این منظور شما می توانید از مشاوره‌های حقوقی تلفنی، آنلاین و حضوری آژانس حقوقی صلح طلب بهره گیرید.

3/5 - (4 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا