وکیل تعزیرات + [متخصص و تضمینی] + شماره تماس

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

شاید برای شما هم این دسته از سوالات پیش بیاید. سازمان تعزیرات حکومتی به چه سازمانی می گویند؟ تعزیرات حکومتی دقیقا به چه تخلفاتی رسیدگی می کند؟ چه زمانی می توان نسبت به آراء قطعی سازمان تعزیرات حکومتی اعتراض وارد کرد؟ نقش وکیل در اعتراض به آراء قطعی سازمان تعزیرات حکومتی به چه شکلی می باشد؟ بهترین وکیل تعزیرات دیوان عدالت اداری را از کجا پیدا کنیم؟ در این بخش می خواهیم با هم به این سوالات پاسخ دهیم.

سازمان تعزیرات حکومتی 

سازمان تعزیرات حکومتی یک سازمان دولتی زیر نظر وزارت دادگستری ایران است که به عنوان یک مرجع اختصاصی رسیدگی به تخلفات اقتصادی، صنفی وبهداشتی و تخلفات قاچاق کالا و ارز و تخلفات مترتب بر اجرای قانون هدفمند کردن یارانه‌ها می‌پردازد. کسانی که می‌خواهند شکایت خود را در این سازمان ثبت و پیگیری نمایند، می‌توانند به آدرس www.t135.ir  مراجعه نمایند و یا با شماره تماس 135 تماس حاصل نمایند و یا به سامانه پیامکی 300000135  اعلام شکایت کنند. مطابق ماده 72 قانون نظام صنفی حداکثر ظرف دو هفته بایستی به پرونده  در مرحله بدوی رسیدگی شود و شعب تجدیدنظر نیز باید ظرف یک ماه از زمان تحویل پرونده رسیدگی و رای نهایی صادر نمایند. با توجه به این که آرای صادره در مرحله بدوی غیرقطعی است امکان اعتراض به آن مطابق قوانین و مقررات می‌باشد. فلذا سازمان تعزیرات حکومتی از جمله مراکزی می باشد که توسط دولت برای رسیدگی به بعضی از تخلفاتی که در سطح جامعه اتفاق می افتد، ایجاد شده است. این سازمان به تخلفاتی مثل تخلفات صنفی، دارویی، درمانی و بهداشتی، تخلفات تعزیراتی رسیدگی می کند. افرادی که در صنف های مختلف مشغول به فعالیت می باشند و یا فعالیت های دارویی و درمانی انجام می دهند، ممکن است به خاطر کسب سود زیادتر فعالیت هایی را انجام دهند که مشکلاتی را برای مردم جامعه ایجاد کند. گاهی اوقات هم ممکن است که این افراد از موقعیت خود در جامعه سو استفاده کرده و در فضای اقتصادی جامعه مشکل ایجاد کنند. سازمان تعزیرات با نظارت بر فعالیت های این اصناف می تواند از هرگونه سو استفاده و یا اختلال در تنظیم اقتصاد بازار جلوگیری نماید.

تعزیرات حکومتی دقیقا به چه تخلفاتی رسیدگی می کند؟

قوانینی که برای این سازمان تعریف شده، به گونه ای است که به تمام مسائل آسیب زا به اقتصاد جامعه، رسیدگی می کند. از جمله این مسائل می توان به مواردی ماننده کم فروشی، گران فروشی، عدم درج قیمت محصول و یا خدمات، انبار غیرقانونی یا احتکار، عرضه محصولات خارج از شبکه تعیین شده توسط نظام، صادر نکردن فاکتور هنگام فروش محصولات و … اشاره کرد. زمانی که اصناف مختلف مشغول به فعالیت می شوند، باید توجه داشته باشند که مطابق قانون های تعزیرات حکومتی فعالیت های خودشان را انجام دهند. با توجه به این مسئله می توان گفت که اگر این اصناف مخالف با قوانین تعیین شده فعالیت های خود را انجام دهند، سازمان تعزیرات حکومتی با این مسئله برخورد کرده و مراجع ذیصلاح پرونده را مورد بررسی قرار خواهند داد.

 آیا امکان اعتراض به آرای قطعی سازمان تعزیرات حکومتی وجود دارد؟

به آرای قطعی صادره در سازمان تعزیرات حکومتی نیز می‌توان اعتراض کرد که البته آرای صادره در خصوص قاچاق کالا و ارز از این قاعده مستثنی می‌باشند. مطابق ماده 23 آئین‌نامه سازمان آرای قعطی قابل طرح در شعبه عالی سازمان می ‌باشند.هم‌چنین می توان از آرای قطعی در دیوان عدالت اداری نیز شکایت کرد و چنانچه هم‌زمان رای صادره در شعبه عالی نیز مطرح باشد این امر مانع از طرح آن در دیوان عدالت اداری نیست. زمانی که رای صادره در دیوان عدالت اداری مورد بررسی قرار می‌گیرد چنانچه دارای اشکالات شکلی و ماهوی موثر باشد با ذکر این ایرادات پرونده به شعبه صادره کننده رای اعاده می‌شود که ضمن برطرف کردن آن ایرادات نسبت به صدور مجدد رای اقدام نماید. و اگر ایراد وارده به صلاحیت شعبه تعزیرات باشد، دیوان عدالت اداری آن را به شعبه صادره کننده اعاده می‌نماید و آن شعبه ملزم به صدور قرار عدم صلاحیت است و بایستی پرونده را به شعبه صالح ارسال نماید و آن شعبه مکلف به رسیدگی و صدور رای می‌باشد.

چه زمانی می توان نسبت به آراء قطعی سازمان تعزیرات حکومتی اعتراض کرد؟

زمانی که این اصناف تخلفاتی را انجام می دهند سازمان تعزیرات با آن ها برخورد خواهد کرد و بر اساس قوانینی که در نظر گرفته شده است، حکم لازم را صادر می کنند. صاحبان اصناف می توانند اعتراض خود را نسبت به حکم صادر شده به صورت لایحه ای ارسال کرده و یا اینکه به صورت حضوری به مراجع ذیصلاح مراجعه نمایند. برای اعتراض به این آرا باید دادخواست مناسب را آماده و پس از آن در صورت صلاح دید قاضی دادگستری می توان پرونده را برای تجدید نظر به شعبه عالی تجدید نظر که در مراکز تشکیل می شود، ارسال کنند. مدت زمانی که افراد می توانند اعتراض به آرا قطعی سازمان تعزیرات را به مراجع ذیصلاح ارجاع دهند، ده روز پس از ابلاغ رای می باشد و در عین حال اگر اعتراض به آرا از طرف روسای سازمان های تعزیرات حکومتی باشد، تا 3 ماه پس از ابلاغ رای فرصت اعتراض فراهم می شود. شما می توانید با یک وکیل پایه یک دادگستری که در زمینه تعزیرات تخصص دارد مشورت کنید.

نقش وکیل در اعتراض به آراء قطعی سازمان تعزیرات حکومتی 

یکی از مهم ترین نکاتی که افراد هنگام اعتراض به آراء قطعی سازمان تعزیرات باید به آن توجه داشته باشند، آماده کردن دادخواست مناسب با پرونده است. به گونه ای که با داشتن دادخواستی اصولی احتمال موفقیت در پرونده بیشتر می شود. با توجه به این مسئله، بهتر است که با وکیل به صورت تضمینی مشورت کنید تا بتوانید دادخواستی مناسب را آماده و یا اینکه پیش بردن روند پرونده را به او بسپارید. این وکیل ها سعی می کنند که دادخواستی متناسب با پرونده را آماده و از حق موکل خود دفاع نمایند.

بهترین وکیل تعزیرات دیوان عدالت اداری را از کجا پیدا کنیم؟

آژانس حقوقی صلح طلب با سال ها تجربه در زمینه رسیدگی به پرونده های دیوان عدالت، می تواند با معرفی بهترین و با تجربه ترین وکیل تعزیرات به شما، در این مسیر کمک راهتان باشد. تنها لازم است که همین حالا با آژانس حقوقی صلح طلب تماس بگیرید.

وکیل متخصص و تضمینی تعزیرات حکومتی

با توجه به  این طرح دعوا در سازمان تعزیرات حکومتی و پیگیری و دفاع از آن امری تخصصی می‌باشد، نیازمند حضور وکیل تخصصی در این زمینه است که منجر به پیروزی در این دعاوی گردد. موسسه حقوقی صلح طلب دارای بهترین وکلای متخصص و تضمینی در زمینه طرح دعاوی در سازمان تعزیرات حکومتی و اعتراض به آرای این سازمان در دیوان عدالت اداری می‌باشد که می‌توانید با بهره‌مندی از خدمات مشاوره و وکالت این وکلای متخصص شانس پیروزی خود را در این دعاوی افزایش دهید.

: امتیاز دهید

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا