کمیسیون ماده ۹۹ دهیاری و روستایی + [وکیل متخصص و تضمینی]

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

جهت جلوگیری از ساخت  و ساز غیرمجاز بیرون از حریم تعیین شده‌ی شهرها و شیوه‌های رسیدگی به موارد تخلف پیرامون این سازه‌ها، یک کمیسیون متشکل از نمایندگان وزارت کشور، وزارت مسکن، قوه قضاییه، مسکن و شهرسازی در استانداری  شکل می‌گیرد و در صورت مواجه با تخلفات پیرامون ساخت وساز‌های غیر قانونی حکم به تخریب بنا یا جریمه می‌دهد.

در این مطلب سعی می‌کنیم تمامی اطلاعاتی که نیاز است پیرامون ماده ۹۹ دهیاری و روستایی بدانید را در اختیارتان قرار دهیم. برای کسب اطلاعات بیشتر و مشورت با مشاورهای حرفه‌ای و متخصص با موسسه حقوقی صلح طلب تماس بگیرید تا این مسیر را به درستی طی کنید.

نحوه عملکرد کمیسیون در مواجهه با تخلفات سازه‌های روستایی

سازمان‌ها و تشکیلات روستایی بر اساس بند ۳۳ ماده ۱۰ اساسنامه می‌توانند پروانه‌های ساختمانی در محدوده قانونی روستا صادر کنند. همچنین این هیأت به بررسی رعایت قوانین موجو در آیین نامه های مختص استفاده از اراضی، احداث بنا، حدود ساخت و ساز قانونی در روستا می‌پردازد.

همچنین دهیاری وظیفه تشکیل پرونده و ارجاع آن به بخشداری را نیز بر عهده دارد.

برای کسب اطلاعات بیشتر پیرامون محدوده وظایف این ماده و دهیاری‌ها با ما تماس بگیرید تا شما را به وکیل تضمینی و متخصص در این حوزه زیر نظر موسسه‌ی صلح طلب ارجاع دهیم.

روند ارجاع پرونده به کمیسیون ماده ۹۹ دهیاری و روستایی

  1. دادن اخطار به مالک متخلف پس بررسی دقیق سازه با توجه به طرح هادی توسط دهیار
  2. ارجاع اخطاریه به بخشداری توسط دهیار
  3. صدور دستور تشکیل پرونده طبق ماده ۹۹ توسط بخشدار
  4. ثبت تصاویر از زوایای متخلف سازه توسط دهیار
  5. ارائه نقشه هوایی، مشخصات مالک، صورتجلسه پلمپ سازه، طرح هادی، پروانه ساختمانی، تصویر کارت ملی مالک ساختمان، دفاعیات مالک متخلف و دیگر اسناد مورد نیاز برای تکمیل پرونده توسط دهیار.
  6. ارسال پرونده به بخشداری
  7. ارجاع پرونده از بخشداری به کمیسیون ماده ۹۹ واقع شده در فرمانداری
  8. بررسی و صدور حکم
  9. ابلاغ حکم به دهیاری
  10. مراجعه گروهی متشکل از کلانتری، نمایده دادستان، دهیار، شورا و نماینه بخشدار به محلی که ساختمان احداث شده
  11. اجرای حکم که می تواند تخریب، جریمه و یا هر دو این موارد باشد

نحوه اعتراض به رأی کمیسیون ماده ۹۹

آرا صادر شده توسط کمیسیون ماده ۹۹ تنها ۳ ماه قابل اعتراض و طرح شکایت در دیوان عدالت اداری می‌باشند. رأیی که توسط دیوان عدالت اداری صادر می‌شود هم تا ۲۰ روز مهلت اعتراض در شعب تجدید نظر دیوان عدالت  را دارد.

در صورتی که رای کمیسیون در دیوان عدالت نقض شد، پرونده مجدد به کمیسیون ماده ۹۹ ارجاع داده می‌شود و اعضا موظفند با توجه به رای دیوان عدالت دوباره به پرونده رسیدگی کنند. برای بررسی شکایات پیرامون دیوان عدالت نیاز به یک وکیل متخصص و با سابقه دارید که از پیچیدگی ها و تبصره های حاکم در این نهاد آگاه باشد تا بتواند در روند دادرسی به سمت درستی هدایتتان کند. موسسه معتبر و تخصصی صلح طلب با کمک وکلای خبره در این نهاد همرا ما است و تا پایان روند دادرسی پرونده را پیگیری می‌کند.

مدارک مورد نیاز برای تشکیل پرونده پیرامون ماده ۹۹

  • درخواست مالک برای صدور پایان کار ساختمان
  • تصویر کارت ملی و شناسنامه مالک
  • تصویر سند مالکیت
  • تصویر مکان قرار گیری ملک بر روی نقشه طرح هادی و تأییدیه توسط هیأت امنا یا شورای اسلامی روستا یا دهیاری یا بخشداری
  • قبض برق، آب، تلفن و گاز که به نام مالک ساختمان باشد
  • عکس پروانه ساخت یا اخرین گواهی پایان کار
  • ۳ قطعه عکس رنگی از زوایای مختلف ساختمان
  • پاسخ استعلام از اداره‌های جهاد کشاورزی، محیط زیست، راه و شهرسازی، اداره برق منطقه، منابع طبیعی، اداره گاز و ..

سخن آخر

با توجه به پیچیدگی‌های موجود در کمیسیون ماده ۹۹ و صدور رأی تجدید نظر در دیوان عدالت که سازوکار  متفاوتی نسبت به دیگر ارگان‌ها دارد، بهتر است اطلاعات جامعی برای رسیدگی به پرونده در این حوزه داشته باشید.

یک موسسه‌ی معتبر می‌تواند شما را در این روند راهنمایی کند. گروه صلح طلب با معرفی وکلای خبره و کاربلد تمام سؤالاتتان را پاسخ می دهد و شماره وکیل متخصص در این زمینه را در اختیارتان قرار می‌دهد.

 

4.4/5 - (10 امتیاز)

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا