کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری + [وکیل متخصص و تضمینی]

تماس با صلح طلب

گروه فوق تخصصی وکلای صلح طلب با سالها تجربه و همکاری با قضات بازنشسته آماده ارائه خدمات کاملا تخصصی، صرفا در زمینه پرونده‌های دیوان عدالت اداری و دیوان عالی کشور می‌باشد

شماره تماس : 09129353470

همه افرادی که در کار ساخت و ساز یا خرید و فروش ملک فعالیت دارند به کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ برخورده‌اند. به طور کلی این کمیسیون با تخلفات ساختمانی سروکار دارد.

به عبارتی شامل رسیدگی به مواردی چون ساخته شدن بنا بدون پروانه، عدم تطابق بنا با پروانه اخذ شده و اضافه کردن بخش‌هایی اضافی به بنا که در پروانه ذکر نشده باشد، می شود. در این مطلب سعی می‌کنیم تمامی نکات مهم پیرامون این ماده را بررسی کنیم.

موسسه‌ی حقوقی صلح طلب با کمک مشاورین مجرب خود پاسخگوی تمامی سؤالات شما می‌باشد پس در صورت نیاز به اطلاعات جامعه پیرامون ماده ۱۰۰ شهرداری، با ما تماس بگیرید.

موارد مورد توجه در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

طبق این کمیسیون صاحبان ساختمان‌های موجود در محدوده شهری برای انجام هر نوع فعالیتی باید مجوز پروانه ساخت را دریافت نمایند. در غیر این صورت شهرداری‌ها طبق کمیسیون ۱۰۰ شهرداری این قدرت را دارند که از ادامه هر نوع فعالیتی پیرامون آن ساختمان جلوگیری نمایند. و در این حالت شهرداری یک هفته فرصت دارد تخلف را در کمیسیون مطرح کند.

تخلفاتی که در کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری بررسی می‌شوند

  • احداث بنای بدون پروانه: طبق این ماده مالکان سازه‌های واقع شده در محدوده شهر باید پیش از هرگونه اقدامی از شهرداری مجوز دریافت کنند.
  • تخلف تراکم اضافی:در صورتی که مساحت زیر بنای سازه از میزان مساحت ذکر شده در مجوز بیشتر باشد، شهرداری می‌تواند حکم تخریب یا جریمه صادر کند.
  • تخلف عدم احداث پارکینگ: در صورتی که ساختمان فاقد پارکینگ باشد یا بدون رعایت اصول فنی، بهداشتی و شهرسازی ساخته شده باشد، شهرداری بر اساس کمیسیون ماده ۱۰۰ می‌تواند حکم اصلاح، جریمه و تخریب بنا را صادر کند.
  • رعایت نکردن اصول حرفه‌ای و عدم استحکام بنا: در صورت رعایت نشدن اصول فنی در ساخت بنا، شهرداری وظیفه صدور حکم تخریب دارد.
  • تغییر کاربری ساختمان: مالک موظف است طبق قانون نوع کاربری سازه را به شهرداری گزارش دهد و در صورت تخلف در این امر، کمیسیون ماده ۱۰۰ توان تعطیلی این محل را دارد.
  • تخلف ناظر سازه: مهندس ناظر وظیفه بررسی و تطابق ساختمان با مواردی که در پروانه ذکر شده‌است را دارد و در صورت دیدن تخلف و عدم گزارش آن، شهرداری باید این کم کاری مهندس ناظر را به سازمان نظام مهندسی گزارش کند.
  • تجاوز به معابر شهری: در صورتی که مالک ساختمان در زمان نوسازی بنا برخلاف پروانه، برهای اصلاحی تعیین شده توسط شهرداری را رعایت نکند، نوعی تجاوز به حریم شهرداری محسوب شده و شهرداری می‌تواند در کمیسیون این تخلف را گزارش کند.

برای کسب اطلاعات دقیق تر پیرامون کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری با موسسه‌ی صلح طلب تماس بگیرید و با کمک وکیل متخصص و تضمینی از تمامی مصوبات قانونی اطلاع پیدا کنید.

اعضا تشکیل دهنده ماده ۱۰۰ چه کسانی می‌باشند؟

برای پیگیری و رسیدگی به تخلفات مرتکب شده پیرامون ماده ۱۰۰ شهرداری، افرادی که حق رأی دارند دارای سمت‌های زیر می‌باشند.

  • نماینده شورای شهر‌ها
  • نماینده‌ای که فرمانداری تعیین می‌کند
  • نماینده دادگستری منطقه
  • نماینده شهرداری بدون حق رأی

موسسه‌ی حقوقی صلح طلب جهت ارائه مشاوره‌های کاربردی پیرامون این کمیسیون، با وکلای تضمینی و متخصصی همکاری می‌کند که دارای سابقه طولانی مدت می‌باشند و می توانند شما را از تمامی تبصره‌ها آگاه کنند.

وکیل کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری

وکیل فعال در حوزه کمیسیون ماده ۱۰۰ با تمام پیچیدگی‌های موجود در بخش‌های مختلف این ماده، نقش مهمی را در رسیدگی به پرونده‌های این اصل حقوقی ایفا می‌کند. تبصره‌های بسیار زیادی در این کمیسیون وجود دارند که وکیل متخصص در این زمینه همه اطلاعات را در اختیارتان قرار می دهد تا با آگاهی و اطمینان قدم بردارید.

موسسه‌ی حقوقی ما در آشنایی با یک وکیل متخصص به شما کمک کرده و تا پایان روند پیگیری دادرسی همراه شما می‌مانند.

رسیدگی به تخلفات ماده ۱۰۰ به چند طریق امکان پذیر است؟

  • در کمیسیون ماده ۱۰۰ رسیدگی انجام می‌شود و رأی صادر خواهد شد.
  • در صورت داشتن اعتراض توسط مالک یا شهرداری، این اعتراض در کمیسیون تجدیدنظر بررسی می‌شود.

سخن آخر

کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری دارای تبصره‌های فراوانی می‌باشد که در صورت آگاهی از آن در این راستا بدون اشتباه قدم برمی‌دارید. بنابراین بهتر است با وکیل حرفه‌ای فعال در این حوزه مشورت کنید. موسسه حقوقی صلح طلب در پیگیری شکایت‌های این ماده همراه شما است.

: امتیاز دهید

این یک عنوان است

Facebook
Twitter
LinkedIn
آخرین مقالات

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

دکمه بازگشت به بالا