وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری کیست و چه وظایفی دارد؟

وکیل دیوان عدالت اداری

تماس با صلح طلب

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09129353470

دیوان عدالت اداری به یکی از مراجع قضایی تخصصی گفته می شود که طبق اصل ۱۷۳ به موجب رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم  علیه سازمان ها و نهاد های دولتی و اداری تاسیس شده است. رئیس دیوان عدالت اداری از سوی رئیس قوه قضائیه به این سمت منصوب می‌گردد. وکیل دیوان عدالت اداری شخصی است که می تواند شما را در پیگیری پرونده یاری نموده و با تخصص و علم خود موجب تسریع و تسهیل در فرآیند پیگیری پرونده گردد.فلذا منظور از وکیل متخصص دیوان عدالت اداری شخصی است که به صورت تخصصی در پرونده های دیوان اعلام وکالت می کند و با توجه به تجربه ای که در این زمینه کسب کرده، پرونده های موفق تری نسبت به همکاران دیگر دارد.

حدود اختیارات دیوان عدالت اداری

  • رسیدگی به شکایت مردم علیه تصمیمات و اقدامات سازمان‌های دولتی
  • رسیدگی به شکایت مردم علیه اقدامات مأمورین واحدهای دولتی، وزارت‌خانه‌ها و…
  • رسیدگی به شکایات و اعتراضات مردم نسبت به آرا و تصمیمات قطعی کمیسیون‌ها، هیئت‌ها و شوراهایی که طبق قوانین مختلف در وزارت‌خانه‌ها، سازمان‌ها، ادارات دولتی و شهرداری‌ها تشکیل شده و به مسائل خاصی رسیدگی می‌کنند؛ مانند هیئت‌های رسیدگی به تخلفات اداری، کمیسیون ماده ۱۰۰ شهرداری‌ها و …
  • رسیدگی به شکایات مردم مربوط به تصویب‌نامه‌ها، آیین‌نامه‌های سازمان های دولتی و شهرداری اگر بر خلاف شرع یا قانون یا خارج از حدود اختیارات قوه مجریه صادر شده باشد.
  • رسیدگی به شکایات قضات و کارمندان مشمول قانون استخدام کشوری و سایر مستخدمین واحدها و مؤسسات از حیث تضییع حقوق استخدامی

 قضات دیوان عدالت اداری

علاوه بر شرایط عمومی حاکم بر انتخاب قضات در دیوان عدالت اداری مانند داشتن ایمان، عدالت، تقوا و تعهد به موازین اسلامی و داشتن تابعیت ایران ، وفاداری به نظام جمهوری اسلامی ایران و شهرت به خوش اخلاقی و نداشتن محکومیت جزایی و نداشتن سابقه اعتیاد به مواد مخدر ؛ به‌موجب ماده ۳ قانون دیوان، قضات دیوان باید دارای ۱۵ سال سابقه کار قضایی باشند. البته این مدت برای کسانی که مدرک کارشناسی ارشد و دکترا در یکی از گرایش‌های حقوق یا مدارک حوزوی دارند، معادل ۱۰ سال می باشد.

 اجرای احکام صادره در دیوان عدالت اداری 

پس از صدور آراء قطعی توسط دیوان عدالت اداری با توجه به ضرورت اجرای عدالت در احقاق حقوق شهروندان،  نهادها و دستگاه های اجرایی مکلفند آراء دیوان را پس از ابلاغ به فوریت اجراء نمایند. شعب دیوان پس از ابلاغ رای به محکومٌ ‌علیه یک نسخه از آن را به انضمام پرونده به شعبه اجرای احکام مربوط ارسال می ‌نمایند. پس از آن محکومٌ‌ علیه مکلف است ظرف مدت یک ماه نسبت به اجرای کامل آن یا جلب رضایت محکومٌ ‌له اقدام و نتیجه را به ‌طور کتبی به واحد اجرای احکام دیوان گزارش نماید. در صورت عدم تمکین از رای صادره از دیوان عدالت اداری، مستنکف با رأی شعبه صادرکننده حکم، به انفصال موقت از خدمات دولتی تا پنج سال و جبران خسارت وارده محکوم می ‌شود. فلذا این مساله ضمانتی برای اجرای آرای صادره در دیوان می باشد.

 درخواست اجرای حکم از دیوان عدالت اداری

در خصوص درخواست اجرای حکم در دیوان عدالت اداری قابل ذکر است که در هر موردی که فرد به یک سازمان قضائی در خصوص مشکلات خود در رابطه با سازمانهای ادارای و دولتی طرح شکایت بنماید و شخصا  قادر به دریافت حق و حقوق خود نباشد، بایستی از کمک وکیل دیوان عدالت اداری بهره مند شود و در این خصوص بعد از صدور رای ، مرحله درخواست اجرای رای صادره را پیش رو دارد. به طور کلی تمامی اقدامات سازمانهای قضائی کشور با هدف صدور حکم و اجرای آن می باشد و هدف اصلی و نهایی نهادهای قضایی برای اجرای عدالت همان اجرای رای صادره می باشد.  فلذا در راستای این هدف، دستگاه های قضائی دارای شعبات مختص اجرای حکم مربوط به خود بوده و تمامی احکام صادره در آن دستگاه های اداری قابلیت اجرا دارند.

در دادگستری معمولا بعد از صدور حکم در مورد احکام کیفری، خود دادسرا دستور اجرای آنها را می دهد و در دادگستری و دادگاه فرد باید طی یک درخواست خواهان اجرای حکم صادره باشد.  معمولا حکم صادره در دادگستری توسط اجرای احکام و در صورت لزوم با ضابطین قضائی انجام می شود . یکی دیگر از سازمانهای قضائی در ایران که دارای وضعیتی استثنائی می باشند دیوان عدالت اداری می باشد.  در دیوان عدالت اداری معمولا کلیه امور به صورت غیر حضوری بوده و دلیل این موضوع نیز این است که تنها یک شعبه رسیدگی کننده از آن در سراسر کشور وجود دارد و در صورتی که حضوری باشد فضای داخلی دیوان عدالت به دلیل حجم پرونده های آن بسیار شلوغ خواهد بود.

در ادامه به بررسی شیوه اجرای حکم در دیوان پرداخته و در انتها یک نمونه از درخواست اجرای حکم هم در دیوان را ارائه خواهیم داد.

معمولا بعد از صدور حکم و قطعیت ان رای صادره طی یک ابلاغیه به سازمان یا اداره مربوطه ارسال شده و ان سازمان موظف به اجرای حکم صادره می باشد. در صورتی که مسئول مربوطه در ان سازمان به هر دلیلی حاضر به اجرای رای نباشد  یا از ان استنکاف نماید معمولا قاضی اجرای حکم در این رابطه اقدام به احضا مسئول مربوطه و گرفتن تعهد از وی در خصوص اجرای حکم می نمایدو در صورتی که بعد از این امر نیز وی حاضر به انجام رای صادره نشد معمولا مجازات ماده 37 قانون دیوان عدالت اداری در این خصوص در مورد وی صادر می شود.

نمونه درخواست اجرای حکم در دیوان عدالت اداری

بسم تعالی

 ریاست محترم شعبه …. دیوان عدالت ادارای

با سلام و عرض ادب

احتراما به استحضار حضرت عالی می رساند اینجانب ………. شاکی در پرونده………….. مورخه …………….. نظر به اینکه اینجانب به دلیل …… علیه اداره گاز شهرستان سردشت به اتهام …….. طرح شکایت نموده و حال علی رغم صدور حکم  به نفع اینجانب در دیوان عدالت اداری، متاسفانه هیچ گونه اقدامی در راستای انجام رای انجام نشده است. این در حالی است که کلیه امور بنده بعد از اجرای رای صادره قابل اجرا بوده و هم اکنون دچار مشکلات فراوانی در امور شغلی خود می باشم. لذا در این رابطه خواهشمند است اقدامات لازم را مبذول فرمایید.

با تشکر و تجدید احترام

وکیل دیوان عدالت اداری کیست؟

وکیل دیوان عدالت اداری به شخصی گفته می ‌شود که تحصیلات آکادمیک خود را در زمینه حقوق گذرانده و موفق به کسب پروانه فعالیت از کانون وکلای دادگستری شده است. وکیل دیوان عدالت اداری در واقع به وکیلی گفته می شود که توانایی پذیرش تمامی پرونده‌ ها را دارا بوده اما برحسب سلیقه شخصی و تجربه کافی در این زمینه، اقدام به پذیرش پرونده های دیوان عدالت اداری نموده و به طور تخصصی در این زمینه فعالیت می نماید.

وظایف وکیل دیوان عدالت اداری

وکیل دیوان عدالت اداری یک شخص حقوقی است که می تواند دارای کارایی بسیار بالایی در جامعه امروزی باشد. وکیل دیوان عدالت اداری موظف است که در هر شرایطی از حق و حقوق موکل خود به نحو احسن دفاع نموده و برای احقاق حقوق وی تلاش نماید.

مهم ترین وظیفه هر وکیل متخصص دیوان عدالت اداری این است که پرونده های شکایت و ثبت درخواست ابطال مصوبات در هیئت عمومی دیوان عدالت اداری را پیگیری نماید.

به علاوه وکیل دیوان عدالت اداری باید درخواست دستور موقت و پیگیری شکایت مربوطه را ثبت نموده و دادخواست اعاده دادرسی خود را به ثبت برساند. ثبت درخواست اعمال ماده ۷۹ بر عهده وکیل دیوان عدالت اداری بوده و وی موظف است که مشاوره های حقوقی مناسب را به موکل خود ارائه نماید. یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری باید در ابتدای امر صلاح دیده موکل خود را در نظر گرفته و در صورتی که می‌داند این پرونده راه به جایی نخواهد برد لازم است تا موکل خود را مطلع ساخته و صرفاً جنبه های مادی پرونده را مدنظر قرار ندهد.در نظر گرفتن و تعیین جلسات مشاوره که طی آن وکیل به طور روشن و واضح مسائل حقوقی را برای موکل خود شرح داده و مسیر هایی که پرونده باید برای پیگیری تعیین نماید از وظایف یک وکیل متخصص دیوان عدالت اداری است. به علاوه موکل باید توسط وکیل خود در جریان تمامی امور مربوط به پرونده قرار گیرد.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را چگونه پیدا کنیم؟

مجموعه ای از ویژگی ها وجود دارد تا یک وکیل دیوان عدالت اداری به عنوان بهترین وکیل دیوان عدالت اداری شناخته شود. اولین و مهم ترین ویژگی که یک شخص باید داشته باشد تا وی را بهترین وکیل دیوان عدالت اداری بخوانیم، داشتن پروانه وکالت و تجربه کافی در پرونده های مربوط به دیوان عدالت اداری است. قطعاً وکلای وجود دارند که ادعای داشتن تخصص در حل پرونده های مربوط به دعاوی عدالت اداری را داشته باشند. اما حقیقت این است که تمامی وکلای پایه یک دادگستری دارای تخصص لازم و کافی در زمینه وکالت دیوان عدالت اداری نبوده و برای آن که یک وکیل تضمینی و متخصص دیوان عدالت اداری باشد لازم است که علم، تخصص و تجربه کافی در این زمینه را کسب نموده و با حل پرونده های بسیار به این امر دسترسی پیدا کرده باشد. یافتن بهترین وکیل دیوان عدالت اداری کار آسانی نبوده و لازم است که برای شناسایی و انتخاب بهترین وکیل دیوان عدالت اداری تحقیقات زیادی در این زمینه به عمل آورد. با توجه به آن که همراه داشتن یک وکیل متخصص مزیتی بزرگ برای حل پرونده به شمار می رود، لازم است که تنها به وکلایی که دارای تخصص و تجربه کافی در این امر هستند مراجعه نمایید.

اهمیت تجربه وکیل دیوان عدالت اداری در حل دعاوی

مشاوره رایگان با وکیل دیوان عدالت اداری
مشاوره رایگان با وکیل دیوان عدالت اداری

یکی از سوالاتی که ممکن است برای شما ایجاد شود آن است که آیا تجربه وکیل دیوان عدالت اداری در پیشرفته پرونده و حل دعاوی تاثیر گذار است یا خیر؟ در پاسخ باید گفت که داشتن تجربه یک امر ضروری است تا یک وکیل دیوان عدالت را به عنوان بهترین وکیل دیوان عدالت بشناسیم. وکیل با تجربه در دیوان عدالت اداری با پذیرش و حل پرونده های بسیار علم و تجربه کافی را در حل مؤثر در دعاوی دیوان عدالت اداری کسب نموده و دارای توانایی بالقوه برای حل این پرونده ها می باشد.

البته این نکته لازم به ذکر است که برای شناختن بهترین وکیل دیوان عدالت اداری نمی توان تنها تجربه را ملاک قرار داد! زیرا تجربه ثابت نموده است که افرادی روی کار آمده اند که تازه فارغ‌التحصیل شده و تجربه آنچنانی در حل دعاوی نداشته اند، اما علم آن ها کاملاً به روز بوده و توانایی بسیاری در حل این پرونده ها از خود نشان داده اند.

بنابراین لازم است که علاوه بر تجربه، علم و قابلیت وکیل مورد نظر به دقت مورد بررسی قرار گرفته و عملکرد های وی در طی پرونده های مختلفی که با آن ها سر و کار داشته است سنجیده شود.

هزینه وکیل دیوان عدالت اداری

یکی از سوالات به دغدغه‌های اصلی افرادی که قصد مشاوره گرفتن از یک وکیل دیوان عدالت اداری را دارند این است که هزینه آن چه مقدار است. پیش از صحبت کردن در خصوص هزینه وکالت وکیل مربوطه لازم است این نکته را ذکر نماییم که صرف هزینه برای مشاوره گرفتن و اخذ وکیل دیوان عدالت اداری، در واقع هزینه نبوده و به‌ نحوی بیمه محسوب می گردد.

هزینه هایی که ممکن است در اثر عدم استفاده از یک شخص متخصص در پیشبرد پرونده بر عهده شخص نهاده شود بسیار بیشتر از هزینه صرف شده برای اخذ وکیل است. به علاوه امور حقوقی بسیار پیچیده بوده و نیازمند آن است که یک وکیل متخصص در کنار شما باشد تا با راهنمایی های صحیح شما را در پیمودن مسیر به بهترین نحو ممکن یاری نماید. تعیین هزینه برای وکیل دیوان عدالت اداری امری غیر حرفه ای بوده و عملاً امکان‌پذیر نمی باشد. علت این امر آن است که هر پرونده دارای ویژگی های خاص خود بوده و به همین علت نمی توان حق الوکاله یا حق‌الزحمه را از پیش تعیین نمود. پرونده ها از لحاظ سختی با یکدیگر متفاوت بوده و هر کدام از آن ها نیازمند انجام امور مربوط به خود هستند. از جمله موضوعاتی که در تعیین هزینه یک پرونده تاثیر گذارند می توان به موضوع پرونده، مدت زمان خاتمه آن، میزان تجربه وکیل، هزینه های ثانویه وکالت و… اشاره نمود. چنان چه قصد دارید از هزینه پرونده خود به طور دقیق اطلاع داشته باشید لازم است که این امر را با یک وکیل مطرح نموده و تعیین هزینه پرونده را از وکیل مربوطه بخواهید.

شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری

دفتر وکیل دیوان عدالت اداری

ممکن است این سؤال پیش آمده باشد که در چه شرایطی می‌توانیم برای دیوان عدالت اداری وکیل بگیریم؟ لازم است بدانید که یک وکیل خوب و کار بلد آن است که تا به حال پرونده های مشابه زیادی را وکالت نموده و با خم و چم شکایت موکل علیه سازمان‌ های دولتی خاطی آگاه باشد. در چنین شرایطی است که وکیل می‌تواند بهترین راهکار ها را برای رسیدن موکل به مطالبات قانونی خود ارائه دهد. از جمله شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری می توان به این موضوع اشاره نمود که وکیل مربوطه باید به جزئیات قانون اساسی به طور کامل مسلط بوده و امکان دفاع از شما با کم‌ترین درصد خطا در دیوان عدالت اداری را داشته باشد. به علاوه لازم است که شخصی را انتخاب نمایید که حتماً دارای مدرک پایه یک وکالت بوده و شرایط مناسب برای وکالت دیوان عدالت اداری را داشته باشد. در غیر این صورت دیوان عدالت اداری وکالت را نپذیرفته و آن را رد می نماید.

بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را چگونه پیدا کنیم؟

در ابتدای این مقاله ویژگی های بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را برای شما همراهان عزیز صلح طلب شرح دادیم. حال ممکن است بپرسید که چگونه می ‌توانیم بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را پیدا کنیم؟

لازم است بدانید که یافتن بهترین وکیل دیوان عدالت اداری امری راحت نبوده و برای این کار باید تحقیقات و جستجو های فراوانی انجام شود. یکی از روش های موجود این است که چنان چه اطرافیان شما دارای سابقه اخذ وکیل برای دیوان عدالت اداری را دارند تجربه خود را با شما در میان بگذارند و اگر وکیل آن ها دارای عملکرد مناسبی بوده است می توانید از وکیل آشنایان خود برای این امر بهره بگیرید. پیشرفت علم و تکنولوژی سبب شده تا تمامی مشاغل از این موضوع برای کسب و کار خود بهره بگیرند. به همین علت تعدادی از وکلا در سایت های ویژه معرفی خود اقدام به بارگزاری رزومه کاری خود نموده و راه های برقراری ارتباط و اخذ مشاوره را در سایت درج نموده اند. در این روش می توانید به سایت های معرفی وکلای دیوان عدالت اداری مراجعه نموده و وکیل مورد نظر خود را انتخاب نمایید.

سومین روش که مطمئن ترین روش می باشد، شما میتوانید پرونده های خود را به وکلای با تجربه و مجرب صلح طلب بسپارید تا در کمترین زمان ممکن به پرونده های شما رسیدگی شود. بهترین وکیل دیوان عدالت اداری  شخصی است که همانند وکلای دیگر در دعاوی حقوقی به پرونده مراجعین خود رسیدگی کرده و سعی در گرفتن حق موکل خود دارد. با توجه تفاوت مقررات موجود در دیوان عدالت اداری نسبت به دیگر ارگان های قضایی نوع فعالیت وکیل باسابقه در امور این سازمان قضایی نسبت به سایر وکلا متفاوت می‌باشد. وکلای فعال در دیوان عدالت اداری تنها قادر هستند به شکایت‌ها و اعتراض‌های مربوط به ادارات و دستگاه‌های دولتی رسیدگی کنند. یعنی دقیقا زمانی که مردم یا کارمندان با نهادهایی مثل شهرداری ها‌،‌ کمیسیون‌های مختلف دولتی، سازمان‌های دولتی و… به مشکل بر می‌خورند، باید برای حل اختلاف ها و احقاق حقوقشان به وکیل دیوان عدالت اداری مراجعه ‌کنند تا آن‌ها را با قواعد حاکم در این سازمان ها و راه‌های اقدام جهت بازپس گیری حقوق خود آشنا کند.

وکیل دیوان نیز مانند هر وکیل دیگری که در سازمان‌های حقوقی فعالیت می‌کند باید به هر شکل که در توانش است از حق و حقوق موکل خود دفاع کند. گروه تخصصی صلح طلب یک موسسه‌ معتبر در جهت ارائه مشاوره‌های بسیار مفید و کاربردی برای تنظیم شکایت و دادخواست حقوقی می‌باشد که شماره بهترین وکیل دیوان عدالت اداری  ایران را در اختیارتان قرار می‌دهد.

وکیل دیوان عدالت اداری مسلط در پرونده‌های مربوط به دیوان

برای صرفه جویی در هزینه‌ها‌ی مصرفی و گرفتن نتیجه مطلوب در دادرسی، باید با وکیلی مشورت کنید که در امور  مربوط به دیوان توانایی کافی داشته باشد تا هزینه و وقتی که صرف می‌کنید بی نتیجه نماند. همچنین یک وکیل باتجربه و متخصص در این زمینه به علت تفاوت و پیچیدگی‌ موجود در قوانین دیوان عدالت اداری باید اطلاعات و دانش کافی در رسیدگی به تمام پرونده‌های مورد بررسی در این ارگان قضایی را داشته باشد. او باید تمام تلاش خود را برای گرفتن حق موکل خود بکند و برای این کار نیاز است از سازوکار پیچیده دیوان  و همه قواعد حاکم در آن  آگاه باشد.

برای اطلاع از وظایفی که به عهده بهترین وکیل دیوان عدالت اداری ایران است در اینجا به چند مورد آن اشاره می‌کنیم.

  • تونایی در بررسی اصالت اسناد و مدارک قابل پیگیری در دیوان عدالت
  • تشخیص اسناد رسمی حقوقی از اسناد عادی در قوه قضاییه
  • قدرت تشخیص تأثیر  مدارک رسمی در دعاوی ملکی در مقایسه با تأثیر اسناد عادی
  • توانایی لازم در تشخیص لازم الاجرا بودن اسناد و مدارک رسمی
  • توانایی در فهم اینکه چه اسنادی نیاز به ثبت حقوقی دارند و چه اسنادی نیاز به ثبت حقوقی ندارند
  • تونایی در ارائه‌ی‌ مشاوره حقوقی کاربردی و هدایت پرونده به سمت نتیجه مطلوب

گروه حقوقی صلح طلب موسسه‌ی معتبری می باشد که در تمامی این موارد شما را راهنمایی کرده و کمک می‌کند به طور دقیق از هزینه وکیل دیوان عدالت اداری در ایران با خبر شوید.

آیا مشورت با وکیل دیوان در پیگیری پرونده به صرفه می‌باشد؟

پیرامون میزان هزینه ای که باید برای بررسی پرونده و طی کردن روند دادرسی کنار بگذارید، نمی‌توان نظر قطعی صادر کرد چرا که هزینه هر وکیل متخصص با توجه به موارد مختلف موجود در هر پرونده متفاوت می‌باشد و موضوع شکایت، مدت زمان به نتیجه رسیدن آن، میزان تجربه وکیل دیوان عدالت در هزینه مصرفی، تأثیر گذار است اما مشاوره با یک موسسه‌ی مورد اطمینان و حرفه‌ای می‌تواند در کوتاه کردن مسیر، هموار کردن آن و در نتیجه کمتر شدن هزینه‌ها به شما کمک کند. پس مشورت با یک وکیل باتوجه به همه این موارد یک عمل به صرفه محسوب خواهد شد. موسسه‌ی حقوقی صلح طلب در روند دادرسی با بررسی تمامی جزئیات پرونده سعی می‌کند وکیلی را به شما معرفی کند که به بهترین شیوه نتیجه بگیرید تا پولی که پرداخت می‌کنید بیهوده نباشد.

خصوصیات یک وکیل مورد اطمینان در ایران

از خصوصیات یک وکیل با تجربه و معتبر در ایران می‌توان به مسئولیت پذیری، صداقت در حوزه کاری، تجربه و آگاهی زیاد از اطلاعات مورد نیاز در روند پیگیری پرونده اشاره کرد. موسسه‌ی حقوقی صلح طلب با بررسی جزئیات و شرایط پرونده بهترین وکیل دیوان عدالت ایران را به شما معرفی می‌کند همچنین تا پایان به نتیجه رسیدن شکایت همراه شما خواهد بود و  پیگیری شکایت را زیر به طور کامل نظر می گیرد.

دیوان عدالت اداری بزرگ ترین و معتبرترین مرجع قضایی است که به عنوان بالاترین مرجع به شکایات و اعتراضات مردم علیه ارگان ها و سازمان های دولتی رسیدگی می نماید. بدیهی است که طرح شکایت و بررسی پیگیری پرونده نیاز به تخصص کافی دارد.

به همین علت حضور یک شخص حقوقی که به طور کامل مسلط به شرایط حاکم بر دیوان عدالت اداری بوده و قوانین و مقررات و را به خوبی بشناسد الزامی به نظر می رسد. با کانون وکلای دیوان همراه شوید تا شرایط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری را بررسی کنیم.

شرایط گرفتن وکیل برای پرونده های دیوان عدالت اداری 

وکیل دیوان عدالت اداری به یک شخص حقوقی گفته می شود که دارای تحصیلات آکادمیک در رشته حقوق بوده و به طور تخصصی در زمینه بررسی و پیگیری پرونده های دیوان عدالت اداری مشغول به فعالیت است. به عبارت دقیق ‌تر یک وکیل خوب و کار بلد دیوان عدالت اداری پرونده های دیوان عدالت اداری بسیاری را وکالت کرده و با شرایط حاکم بر شکایت علیه سازمان‌ های دولتی و ارگان های خاطی آگاه می باشد.

به همین علت می تواند راهکارهای مناسبی را جهت رسیدگی شما به مطالبات قانونی ارائه نماید. بنابراین مهم ترین شرط گرفتن وکیل برای دیوان عدالت اداری آن است که وکیل مورد نظر به جزئیات قانون اساسی به طور کامل مسلط بوده و بتواند با کم ترین درصد خطا پرونده شما را پیگیری کند. از نظر قانونی وکیل دیوان عدالت اداری باید دارای مدرک پایه یک وکالت از کانون وکلای دادگستری بوده و به خوبی از قوانین و مقررات حاکم بر دیوان عدالت اداری آگاه باشد.

تعرفه هزینه وکیل برای پرونده های دیوان عدالت اداری چقدر است؟

به طور کلی نحوه رسیدگی به پرونده های قضایی در دیوان عدالت اداری تا حدودی با نحوه رسیدگی به پرونده های قضایی در مراجع قضایی دیگر متفاوت بوده و از نظر پیگیری دارای تفاوت های بنیادین است. مهم ترین تفاوت آن را می توان در این موضوع دانست که رسیدگی به پرونده‌ ها در دیوان عدالت اداری بدون حضور طرفین شکایت صورت می پذیرد. در حقیقت در دادگاه های عمومی طرفین شکایت در جلسات دادگاه شرکت می نمایند. با توجه به آن که نیازی به مراجعه حضوری به دادگاه نبوده و جلسات دادگاه بدون حضور طرفین انجام می شود، لذا هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری کاهش یافته و نسبت به سایر وکلا، وکیل دیوان عدالت اداری مبلغی کم تر را دریافت می نماید.

نحوه محاسبه هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری

اگر قصد دارید که دادخواست خود را به دیوان عدالت اداری تقدیم کنید لازم است بدانید که شما اکنون در مقابل یک واحد دولتی قرار گرفته و این موضوع بسیار حائز اهمیت است. به همین علت بدون حضور یک وکیل دیوان عدالت اداری ممکن است نتوانید به خوبی از پس دفاع از حقوق خود برآیید. موضوع هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری بسیار حائز اهمیت بوده و دغدغه افرادی است که قصد دارند از حضور یک وکیل در پرونده خود استفاده کنند. در خصوص معیاری که توسط آن هزینه وکیل برای دیوان عدالت اداری تعیین می شود لازم است ذکر کنیم که میزان حق الوکاله به عوامل مختلفی بستگی دارد.

یکی از مهم ترین عوامل تاثیر گذار در تعیین قیمت وکالت، میزان اهمیت پرونده و سنگینی آن است. به عبارت دقیق تر هر اندازه پرونده سنگین تر بوده و اهمیت بالاتری داشته باشد، وکیل دیوان عدالت در زمان و انرژی بیشتری را صرف کرده و به همین علت هزینه وکالت بیشتر می گردد. بنابراین بهتر است که پرونده خود را به یک وکیل سپرده و از هزینه آن آگاه شوید.

جمع‌بندی نهایی

با توجه به آن که امور حقوقی دارای پیچیدگی های بسیاری بوده و در صورت رخ دادن کوچک‌ترین اشتباه ممکن است شخص دچار ضرر و زیان فراوانی شود، لازم است که از اشخاص حقوقی که دارای تخصص کافی در حل دعاوی می باشند، برای حل پرونده های خود کمک گرفت. با پرداخت هزینه حق الوکاله می توانید به احقاق حقوق خود کمک کرده و جلوی متضرر شدن خود را بگیرید. برای این کار کافی است تحقیقات لازم را به عمل آورده و بهترین وکیل دیوان عدالت اداری را انتخاب نمایید.

دکمه بازگشت به بالا