وکیل دیوان عالی
دیوان عالی کشور براساس فلسفه وجودی خود دارای وظایف و اختیارات فراوانی می باشد و در این رابطه قادر است که به بسیاری از امور رسیده نماید و یا در موارد قضائی که به بن بست رسیده است اقدام به بررسی و پیپگیری امور نماید . یکی از وظایف دیوان عالی کشور فرجام خواهی می باشد بدین صورت که فردی می تواند از ارای صادره در مراجع قضائی در صورتی که آن را خلاف شرع و یا قانون بداند اقدام به طرح شکایت نماید. در این نوشته به بررسی امر اعمال ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری در دیوان عالی کشور می پردازیم .
در راستای احقاق حقوق خود در صورتی که فردی در امور کیفری بخواهد علیه آرای صادره در دیوان عالی کشور اقدام به بررسی مجدد آرای صادره (اعاده دادرسی) بنماید. باید براساس ماده 474 قانون آیین دادرسی کیفری انجام گردد که شرایط اقدام به اعاده دادرسی در ذیل آورده شده است :
- درخواست اعاده دادرسي در دیوان عالی کشور درباره احكامی می باشد که محكوميت در دادگاهها قطعی شده باشند و مدت اعتراض به آنها به تمام رسیده باشد و حکم صادره قطعی شده باشد و یا در شرایطی قطعی نشده باشد به طور مثال ؛در صورتی که فردی به اتهام قتل شخصي در دادگاه محکوم شد و سپس زنده بودن آن فرد در مکانی دیگر و یا جایی اثبات گردد.
- هر گاه چند نفردر موضوعی به اتهام ارتكاب جرمي به صورت کیفری محكوم گردند و ارتكاب آن جرم به شیوه ای باشد که در این مورد نتوان وضعیت جرم را برای بیشتر از یک نفر تشریح نمود .
- هر گاه شخصی به دلیل یک جرم در دادسرا محکوم گردد و در همان دادگاه و یا در جایی دیگر برای همان جرم ، حکم دیگری صادر شود و فردی دیگر محکوم گردد.
- هر گاه شخصی تنها یک جرم انجام داده باشد و در باره او چندین حکم صادر گردد.
- هر گاه در دادگاه صالح به طور کامل ثابت شود كه مبنای صدور حکم ، اسناد مجعول يا شهادت دروغ عده ای در این باره بوده است .
- بعد از صدور حكم قطعي در مورد یک پرونده ، حادثه جديدي ایجاد شود و يا ادله دیگری در این باره ارائه گردد که باعث اجرای حکم بر علیه یک نفر شود .
- در هر موردی که رای صادر شود و رای صادره بیشتر از جرم باشد و یا مجازات بیشتری در این خصوص برای فرد حکم داده شود.
در تمامی موارد فوق اثبات امور در این رابطه پیچیده بوده و فرد باید تا حدامکان از وکلای بسیار حرفه ای برای اینگونه پرونده ها بهره برده تا بتواند از شانس نهایی خود به درستی استفاده کرده باشد. به همین دلیل در دیوان عالی کشور انجام کلیه امور به تنهایی و بدون دانش حقوقی بالا ممکن است موجبات از دست دادن فرصت دفاع در اعاده دادرسی برای فرد فراهم گردد . در همین خصوص ما گروه تخصصی صلح طلب در این مورد آماده ارائه تمامی موارد حقوقی در اعاده دادرسی کیفری در دیوان عالی برای شما می باشیم و شما می توانید در این موارد در سریعترین زمان ممکن آرای خود را به نتیجه برسانید.
اما در چه شرایطی ما می توانیم خواستار فرجام خواهی از دیوان عالی کشور باشیم؟ به موجب ماده 371 قانون آیین دادرسی مدنی در شرایط ذیل حکم یا قرار صادره ، نقض می گردد :
- دادگاه صادر کننده رای، صلاحیت ذاتی برای رسیدگی به موضوع را نداشته باشد
- رای صادره خلاف موازین شرعی و مقررات قانونی شناخته شود
- عدم رعایت اصول دادرسی و قواعد آمره و حقوق اصحاب دعوا ، در صورتی که به درجه ای از اهمیت باشد که رای را از اعتبار قانونی بیاندازد
- آرای مغایر با یکدیگر بدون سبب قانونی در یک موضوع و بین همان اصحاب دعوا صادر شده باشد
- تحقیقات انجام شده ناقص بوده و یا به دلایل و مدافعات طرفین توجه نشده باشد
- پس اگر آراء صادره که توسط مراجع صادر گردیده با یکی از مواردی که از آنها نام بردیم بوده باشد شما به عنوان ذی النفع پرونده می توانید خواستار نقض آن از دیوان بوده باشید
حسب ماده 397 قانون آیین دادرسی مدنی، مهلت درخواست فرجام خواهی محدود به مهلت 20 روزه می باشد که شخص مکلف به اقدام به ثبت درخواست خود از طریق دفاتر خدمات قضایی می باشد.
ماده 477 قانون آیین دادرسی کیفری بیان می دارد : در تمامی مواردی که ریاست قوه قضائیه رأی قطعی صادره از هریک از مراجع رسیدگی کننده قضائی را خلاف شرع بیّن تشخیص بدهند، با تجویز و اعمال اعاده دادرسی، پرونده مذکور را به دیوان عالی کشور ارسال نموده تا در شعبی خاص که توسط رئیس قوه قضائیه برای این امر تخصیص مییابد رسیدگی شده و رأی قطعی صادر نماید. شعب مورد نظر رئیس قوه قضائیه رای صادره را بررسی و مورد رسیدگی قرار می دهد و اگر تایید نماید که خلاف بین شرع باشد آن را نقض نموده و برای رسیدگی دوباره براساس دلائل دیوان به یکی از شعب هم عرض ارجاع می دارد .
براساس تبصره 1 این قانون منظور از ارای قطعی صادره در این مورد تمامی ارای صادره از مراجع رسیدگی کننده بدوی، تجدید نظر، شوارای حل اختلاف و مراجع تخصصی قضائی می باشد. براساس تبصره دو ماده مذکور در هر صورتی که یکی از قرار های صادره در خصوص پرونده های مورد نظر دیوان عالی کشور نیز به صورت بین خلاف شرع در بیایند شعب دیوان ن به آن نیز بر همین اساس رسیدگی می نمایند .
نکته مهم در این زمینه این می باشد که در صورتی که دادستان کل کشور ، دادگاه نظامی ، دادگاه قضات و یا هر یک از مراجع رسیدگی کننده دیگر در این رابطه اقدام به اعلام خلاف بیّن بودن یک رای در مراجع مربوطه بنمایند می توانند در این مورد موضوع را به رئیس قوه قضائیه ارسال نمایند و رئیس قوه قضائیه نیز در این رابطه اقدام به بررسی ان نموده و در صورتی که موضوع مورد تایید ان باشد آن را به دیوان جهت بررسی و صدور رای ارجاع می دهد. به طور کلی یکی از شرایط این ماده این می باشد که رئیس قوه قضائیه به صورت صد درصد این مسئله را خلاف شرع تشخیص بدهد و دیوان نیز ان را تایید نماید . براساس همین ماده در ادامه باید ذکر گردد که که در صورتی که موضوعی و یا پرونده های در این مورد اقدام به خلاف شرع اعلام نمودن این پرونده بنماید موضوع در دیوان بررسی شده و در انتها در مورد آن حکم صادر می شود .
گروه تخصصی صلح طلب در این رابطه قادر است در صورتی که امری خلاف شرع باشد به هر نحوی آن را به ریاست قوه قضائیه اطلاع داده و در این مورد اقدام انجام امور شما در این رابطه بنماید . دیوان عالی کشور بالاترین مرجع حقوقی و قضائی بوده و براساس قانون اساسی دارای وظایف و اختیارات فراوانی می باشد. نظارت بر اجرای صحیح قانون در مراجع رسیدگی کننده، صدور آرای وحدت رویه، رسیدگی به تخلفات رئیس جمهور برای وزرا و همچنین سایر مقامات بلند مرتبه با تصویب مجلس شورای اسلامی معمولا به تخلفات آنها در شعب عمومی دادگستری های تهران رسیدگی می شود .
دیوان عالی کشور از جمله عالیترین مراجع قضایی رسیدگی به اختلافات محسوب میشود. در تمامی نظامهای حقوقی دنیا یک مرجع عالی قضایی وجود دارد و در سیستم حقوقی ایران مرجع عالی قضایی دیوان عالی کشور میباشد. دیوان عالی کشور مطابق با قانون دارای صلاحیتهای گسترده و عدیدهای است. اصولا پروندهها و دعاوی که در دیوان عالی کشور مطرح میشوند، وارد پروسه پیچیدهای خواهند شد و از آنجا که قضات دیوان عالی کشور از خبرهترین و باتجربهترین قضات در سیستم قضایی محسوب میشوند لازم است تا جهت رسیدگی به این دسته از دعاوی که در مرحله فرجام خواهی و نزد دیوان عالی کشور مطرح میشوند با وکیل متخصص دیوان عالی کشور مشورت نمایید.
در این نوشتار قصد داریم تا شما را با صلاحیت دیوان عالی کشور مطابق با قوانین و رویه قضایی بیشتر آشنا کنیم و در ضمن آن به نقش وکیل دیوان عالی کشور در هدایت این دسته از دعاوی و پروندههای خاص بپردازیم.
صلاحیت دیوان عالی کشور
برای آشنایی با صلاحیت و وظایف دیوان عالی کشور و این امر که اصولا دیوان عالی کشور هدایت کدام یک از پروندههای حقوقی را عهدهدار است لازم است تا به قوانین و مقررات مربوطه مراجعه کنیم. این مسئله در میان حقوقدانان بسیار رایج است که گفته میشود دیوان عالی کشور مرجع سومی جهت رسیدگی به اختلافات و دعاوی نمیباشد. در حقیقت مرحله فرجام خواهی یا به عبارت دیگر طرح پرونده در دیوان عالی کشور به منظور رسیدگی به اعتراض پس از مرحله تجدید نظر خواهی نمیباشد.
طبیعتا یک وکیل دیوان عالی کشور متخصص به جهت آگاهی از ابعاد هر پرونده حقوقی میتواند بهترین اقدام ممکن را پیش روی موکل خود جهت احقاق حقوق او قرار دهد. به این منظور می توانید با وکیل دیوان عالی کشور آژانس حقوقی صلح طلب در تماس باشید.
سازمان دیوان عالی کشور
شناخت واحدهای سازمانی دیوان عالی کشور در ابتدای کار میتواند ما را با وظایف این نهاد عالی قانونی بیشتر آشنا کند. تشکیل دیوان عالی کشور ریشه در آموزههای بنیادین حقوق اساسی و قانون اساسی کشور دارد. به موجب قوانین و مقررات مربوطه، دیوان عالی کشور متشکل از شعب عادی دیوان عالی کشور و شعب خاص دیوان عالی کشور میباشد.
علاوه بر شعب دیوان عالی کشور و هیاتهای عمومی دیوان عالی کشور، این نهاد عالی قضایی از دادسرای دیوان عالی کشور برخوردار است که در برخی از پروندهها و دعاوی کیفری خاص به موجب قانون آیین دادرسی کیفری صالح به رسیدگی میباشد.برای آشنایی بیشتر با نحوه طرح دعاوی در دیوان عالی کشور میتوانید با وکیل دیوان عالی کشور متخصص و مجرب مشورت کنید.
بر اساس قانون ریاست دیوان عالی کشور با رئیس شعبه اول دیوان میباشد که تقسیم و ارجاع پروندهها و دعاوی به شعب مختلف دیوان عالی کشور به دستور او یا به دستور رئیس یکی از شعب دیگر دیوان به تعیین او انجام میشود. مطابق با قانون نصب رئیس دیوان عالی کشور با رئیس قوه قضاییه میباشد که او را برای مدت زمان پنج سال با مشورت قضات دیوان عالی کشور انتخاب میکند.
شعب عادی و خاص دیوان عالی کشور
مطابق با ماده ۴۶۲ قانون آیین دادرسی کیفری، شعب عادی دیوان عالی کشور از یک رئیس و دو مستشار تشکیل میشود. نحوه رسیدگی به دعاوی مطرح در شعب عادی دیوان عالی کشور به این صورت است که پرونده ارجاعی به وسیله دو عضو شعبه بررسی میشود و رای مقتضی صادر میگردد. مطابق با قانون رسیدگی به درخواستهای فرجام نسبت به آرای قابل فرجام دادگاه ها و مراجع قضایی در امور حقوقی، کیفری و حسبی به عهده شعب عادی دیوان عالی کشور میباشد.در این خصوص و برای آگاهی بیشتر میتوانید با وکیل دیوان عالی کشور آژانس حقوقی صلح طلب مشورت کنید.
شعب خاص دیوان عالی کشور مطابق با ماده ۴۷۷ قانون آیین دادرسی کیفری توسط رئیس قوه قضائیه تعیین میشود. مطابق با قانون هرگاه رئیس قوه قضاییه رای قطعی صادره از مراجع قضایی را خلاف شرع بین تشخیص دهد با تجویز اعاده دادرسی پرونده را به دیوان عالی کشور ارسال میکند تا در شعب خاص دیوان مورد رسیدگی قرار گیرد و رای مقتضی صادر گردد. برای آگاهی از چگونگی طرح دعاوی در شعب خاص دیوان عالی کشور لازم است تا از مشورت با وکیل دیوان عالی کشور جهت اتخاذ صحیحترین تصمیم برخوردار شوید.
نقض و ابرام آراء فرجام خواسته
یکی از وظایف مهم دیوان عالی کشور به موجب اصل ۱۶۱ قانون اساسی، نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم می باشد. این امر از طریق نقض و ابرام آرای فرجام خواسته صادره از دادگاههای عمومی، دادگاههای تجدیدنظر، دادگاههای نظامی و دادگاههای انقلاب به عمل میآید. در این خصوص مشورت با وکیل دیوان عالی کشور بسیار راهگشا خواهد بود. در خصوص آرای قابل فرجام در دیوان عالی کشور نقش وکیل دیوان عالی کشور بسیار پررنگ خواهد بود. لازم است تا در خصوص آگاهی بیشتر با آرای قابل فرجام در دیوان عالی کشور میان دعاوی حقوقی و کیفری تفکیک قائل شویم.
بلکه دیوان عالی کشور شان بالاتری از چنین امری دارد و وظیفه آن مطابق با عالی ترین قانون کشور یعنی قانون اساسی، نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و دادگاهها میباشد.
مطابق با ماده ۳۶۷ قانون آیین دادرسی مدنی، در خصوص دعاوی حقوقی صادره از دادگاه بدوی باید توجه داشت که تنها دعاوی مقرر در این ماده قانونی از قابلیت فرجام خواهی و طرح در دیوان عالی کشور برخوردارند. به گفته وکیل دیوان عالی کشور، احکام مالی با خواسته بیش از دو میلیون تومان و احکام غیر مالی شامل اصل نکاح و فسخ آن، نسب، طلاق و حجر، وقف و تولیت، حبس و ثلث از قابلیت فرجام خواهی برخوردارند. مطابق با قانون و به گفته وکیل دیوان عالی کشور، اصولا قرارهای قابل تجدید نظر شامل قرار رد دادخواست صادره از دادگاه، ابطال دادخواست، سقوط دعوا و عدم اهلیت در صورتی که اصل دعوا قابل فرجام باشد نیز از قابلیت فرجام خواهی در دیوان عالی کشور برخوردار هستند. احکام صادر شده از دادگاه تجدید نظر نیز مطابق با ماده ۳۶۸ قانون آیین دادرسی مدنی، شامل احکام غیرمالی اصل نکاح و فسخ آن و طلاق و نسب و حجر و وقف قابل فرجام در دیوان عالی کشور هستند. در خصوص دعاوی کیفری مطرح در دادگاه های عمومی باید به نوع جرم توجه داشت در این خصوص و برای آگاهی بیشتر می توانید با وکیل دیوان عالی کشور مشورت کنید.
حل اختلاف در صلاحیت
یکی از وظایف و صلاحیتهای مقرر در قانون برای دیوان عالی کشور بحث حل اختلاف در صلاحیت میباشد. به موجب تبصره ماده ۲۷ قانون آیین دادرسی مدنی، در صورت ایجاد اختلاف در صلاحیت بین دادگاه های واقع در دو حوزه قضایی از دو استان مرجع حل اختلاف صلاحیت، دیوان عالی کشور میباشد.
اعاده دادرسی احکام کیفری
یکی دیگر از صلاحیتهای مهم دیوان عالی کشور بحث اعاده دادرسی احکام کیفری است. مطابق با ماده ۴۷۶ قانون آیین دادرسی کیفری و به گفته وکیل دیوان عالی کشور، درخواست اعاده دادرسی به دیوان عالی کشور تقدیم میشود. این مرجع عالی پس از احراز شرایط قانونی لازم با تجویز اعاده دادرسی رسیدگی را به دادگاه هم عرض دادگاه صادرکننده حکم قطعی ارجاع می کند. در این خصوص مشورت با وکیل دیوان عالی کشور میتواند مفید فایده باشد و شما را در اتخاذ تصمیم صحیح یاری نماید.
احاله پرونده کیفری
یکی دیگر از صلاحیت های مقرر در قانون برای دیوان عالی کشور اجازه احاله پرونده کیفری میباشد. در برخی از پروندههای کیفری ممکن است به دلیل حضور بیشتر متهمان پرونده در حوزه قضایی استان دیگر بحث احاله کیفری پیش آید. در این حالت و به موجب قانون احاله پرونده کیفری از حوزه قضایی استانی به استان دیگر با تقاضای دادستان یا رئیس حوزه قضایی مبدا و با موافقت دیوان عالی کشور انجام میشود. در موارد خاصی نیز که احاله پرونده کیفری به منظور حفظ نظم و امنیت عمومی صورت میگیرد، تجویز دیوان عالی کشور لازم است.
دادسرا دیوان عالی کشور
دیوان عالی کشور همانطور که گفته شد از دادسرایی با عنوان دادسرا دیوان عالی کشور برخوردار است. این دادسرا مطابق با قانون دارای وظایف و صلاحیتهای خاص خود است.
نحوه رسیدگی در دیوان عالی کشور
مطابق با قوانین و مقررات تشریفات رسیدگی در دیوان عالی کشور خاص و متفاوت است. دیوان عالی کشور به گفته وکیل دیوان عالی کشور در مواجهه با رای صادره از محاکم اگر آن را موافق قوانین و مقررات زمان صدور بداند، در اصطلاح حقوقی آن را ابرام یا تایید میکند. اگر دیوان عالی کشور در مقام رسیدگی دادگاه صادرکننده رای را فاقد صلاحیت بداند رای صادره را نقض خواهد نمود و پرونده را به دادگاه صالح ارسال میدارد.
هیات عمومی وحدت رویه قضایی
دیوان عالی کشور در مقام رسیدگی و ایجاد وحدت رویه در خصوص آرای مختلف صادر شده از شعب مختلف دیوان عالی کشور یا دادگاههای دیگر در موارد مشابه، هیاتی تحت عنوان هیات عمومی وحدت رویه قضایی تشکیل میدهد. شاید نام رای وحدت رویه قضایی را تا به حال شنیده باشید. مطابق با قانون هیات عمومی وحدت رویه قضایی دیوان عالی کشور به ریاست رئیس دیوان عالی کشور یا معاون او تشکیل میشود. اعضای این هیات شامل دادستان کل کشور یا نماینده او و حداقل سه چهارم روسا و اعضای معاون شعب میباشند.
به موجب قانون؛ قضات شعب دیوان عالی کشور، قضات دادگاهها، دادستانها و وکلای دادگستری از جمله اشخاصی هستند که حق درخواست اخذ نظر هیات عمومی دیوان عالی کشور را از رئیس دیوان عالی کشور یا دادستان کل کشور را دارند. بر اساس قانون رای هیات عمومی تنها به موجب قانون یا رای وحدت رویه موخر قابل تغییر است. به این منظور و جهت آگاهی بیشتر میتوانید با وکیل دیوان عالی کشور آژانس حقوقی صلح طلب در تماس باشید.
وکیل دیوان عالی کشور
وکیل دیوان عالی کشور یک وکیل متخصص و مجرب در هدایت پروندههای مطرح در دیوان عالی کشور میباشد. در انتخاب وکیل دیوان عالی کشور توجه به نوع پرونده از حیث حقوقی یا کیفری بودن اهمیت به سزایی دارد. هدایت پروندهها و دعاوی مطرح در دیوان عالی کشور تا حدی از حساسیت برخوردار است که مطابق با قانون کارآموزان وکالت و وکلای مبتدی حق پیگیری چنین پروندههایی را نخواهند داشت.
چنین امری گواه اهمیت مشورت با وکیل متخصص و مجرب است. توجه داشته باشید که هر وکیلی از پس هدایت پروندههای مطرح در دیوان عالی کشور بر نخواهد آمد لذا در انتخاب وکیل دیوان عالی کشور به میزان موفقیت او در هدایت پروندههای قبلی و رزومه کاری او توجه لازم و کافی داشته باشید. وکیل دیوان عالی کشور متخصص با تکیه بر مهارت و دانش خود و به جهت تسلط و تجربه کافی در مواجهه با هر پرونده و دعوی به خوبی میداند که از چه راه و طریقی جهت خروج موکل خود از چالش های دادرسی بهره گیرد و زمینه احقاق حقوق از دست رفته موکل خویش را فراهم آورد.
حضور وکیل دیوان عالی کشور در غالب پروندههای کیفری مطرح در دیوان عالی کشور لازم و ضروری است اما در پروندههای حقوقی که علیالاصول الزامی به حضور وکیل نیست بسیاری از اشخاص خود راسا اقدام به پیگیری دعوا و پرونده مطروحه میکنند.
ایجاد شرایط و بستر لازم برای برخورداری تمام اشخاص جامعه از خدمات مشاوره حقوقی و بسط فرهنگ مشورت با وکیل متخصص با پیچیدگی روز به روز پروندههای حقوقی و کیفری و تشریفات خاص حاکم بر مراجع قضایی از اهمیت خاصی برخوردار است. به این منظور بسیاری از موسسات حقوقی معتبر با ایجاد دپارتمانهای تخصصی حقوقی و ارائه خدمات مختلف حقوقی به این امر مهم تحقق بخشیدهاند.
امروزه ارائه خدمات وکیل دیوان عالی کشور به صورتهای مختلف تلفنی، آنلاین و حضوری قابلیت انجام و پیگیری دارد. به کارگیری هر یک از روشهای گفته شده از مزایای خاص خود برخوردار است. برای مثال اخیرا با ایجاد بستر آنلاین تنظیم دادخواست میتوان اشخاص را از تنظیم یک دادخواست حقوقی بدون نقص مطمئن ساخت. در این میان، آژانس حقوقی صلح طلب مفتخر است تا با ایجاد دپارتمان تخصصی وکیل دیوان عالی کشور توانسته است تا در هدایت پروندهها و دعاوی مختلف و احقاق حقوق موکلین محترم قدم بردارد.
جمعبندی
دیوان عالی کشور عالی ترین مرجع قضایی رسیدگی به اختلافات و دعاوی مردم میباشد. این مرجع عالی از صلاحیتها و وظایف خاص قانونی برخوردار است که آن را با سایر مراجع عمومی قضایی از حیث رسیدگی حقوقی متفاوت میسازد. برای آشنایی با صلاحیت دیوان عالی کشور و چگونگی رسیدگی دعاوی در آن توجه به نوع و ابعاد پرونده بسیار اهمیت دارد. وظایف و صلاحیت شعب حقوقی دیوان عالی کشور با وظایف و صلاحیتهای مقرر شده در قانون برای شعب کیفری دیوان عالی کشور کاملا متفاوت و متمایز است.
در پروندههای کیفری دیوان عالی کشور یک مرجع عالی جهت تجدید نظر خواهی از برخی از آرای مهم و خاص میباشد این در حالی است که در پروندههای حقوقی دیوان عالی کشور به هیچ روی مرجع رسیدگی سوم پس از مرحله تجدید نظر خواهی نمیباشد. دیوان عالی کشور در قانون دارای صلاحیت و وظایف خاص عدیدهای است برای مثال می توان به مواردی چون ایجاد وحدت رویه قضایی، حل اختلاف در صلاحیت، تعیین مرجع صالح رسیدگی، اجازه اعاده دادرسی نسبت به احکام کیفری، اجازه احاله پرونده کیفری و… اشاره کرد.
حساسیت پروندههای مطرح در دیوان عالی کشور لزوم مشورت با وکیل دیوان عالی کشور متخصص و مجرب را بیش از پیش روشن میکند. به این منظور و جهت آگاهی بیشتر از دعاوی مطرح در دیوان عالی کشور می توانید با وکلای متخصص و مجرب و وکیل دیوان عالی کشور آژانس حقوقی صلح طلب مشورت کنید.
-
مشاوره آنلاین دیوان عالی کشور + رایگان + تلفنی
آیا با یک چالش قانونی روبرو هستید که احساس می کنید طاقت فرسا است؟ آژانس حقوقی صلح آمیز اینجاست تا…
بیشتر بخوانید » -
مشاوره حقوقی دیوان عالی کشور + رایگان + تلفنی
آیا از پیچیدگی های سیستم حقوقی غرق شده اید؟ آیا در مورد حقوق خود سؤالی دارید یا در مورد یک…
بیشتر بخوانید » -
هزینه وکیل تضمینی دیوان عالی کشور
آیا با چالش قانونی روبرو هستید که غیرقابل حل به نظر می رسد؟ در آژانس حقوقی صلح آمیز، ما سنگینی…
بیشتر بخوانید » -
بهترین وکیل دیوان عالی کشور + ایران
آیا با یک مسئله حقوقی پیچیده روبرو هستید که به تخصص یک وکیل رده بالا نیاز دارد؟ به آژانس حقوقی…
بیشتر بخوانید » -
بهترین وکیل اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور + شماره تماس + مشاوره
آیا با یک نبرد حقوقی دلهره آور روبرو هستید که می تواند زندگی شما را برای همیشه تغییر دهد؟ پیمایش…
بیشتر بخوانید » -
وکیل متخصص اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور + شماره تماس + مشاوره
آیا با یک نبرد قانونی روبرو هستید که می تواند زندگی شما را تغییر دهد؟ در آژانس حقوقی صلحآمیز، ما…
بیشتر بخوانید » -
وکیل تضمینی اعاده دادرسی در دیوان عالی کشور+شماره تماس+مشاوره
آیا با یک تصمیم قانونی که احساس می کنید ناعادلانه است، با یک نبرد دشوار روبرو هستید؟ آژانس حقوقی صلح…
بیشتر بخوانید » -
وکیل دیوان عالی کشور + بهترین+ متخصص
آیا احساس می کنید تحت تأثیر یک مسئله قانونی قرار گرفته اید و مطمئن نیستید که برای کمک به کجا…
بیشتر بخوانید » -
وکیل تضمینی دیوان عالی کشور در تهران
آیا با چالش حقوقی پیچیده ای در تهران مواجه هستید و نیاز به راهنمایی متخصص دارید؟ دیگر نگاه نکنید! وکیل…
بیشتر بخوانید » -
وکیل دیوان عالی مشهد + تضمینی
انتخاب یک وکیل مناسب برای پروندههای حقوقی میتواند یک تصمیم سرنوشتساز باشد. خصوصاً اگر صحبت از وکیل دیوان عالی مشهد…
بیشتر بخوانید »