وکیل بیمه تامین اجتماعی

وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

وکیل تامین اجتماعی

تماس با صلح طلب

ما اینجا هستیم تا با مشاوره تخصصی رایگان به شما کمک کنیم ، همین حالا با ما تماس بگیرید
شماره تماس : 09129353470

سازمان تامین اجتماعی همچون هر ارگان دیگری، وظایفی نسبت به کارکنان خود دارد و تخطی نمودن از این وظایف و نقض نمودن حقوق کارکنان ، امکان طرح دعوی ( به منظور احقاق حقوق اشخاص ) در دیوان عدالت اداری را، فراهم می کند . بر اساس ماده دوازده قانون تامین اجتماعی ، این سازمان زیر نظر وزیر رفاه اجتماعی ، اداره می‌ گردد و به عبارتی دارای شخصیت حقوقی و همچنین استقلال مالی و اداری است . امور مالی سازمان تامین اجتماعی ، منحصرا بر اساس مقررات این قانون اداره می گردد .

بر طبق‌ ماده چهار قانون تامین اجتماعی ، مشمولین قانون مذکور عبارتند از :

۱ / افرادی که در مقابل دریافت نمودن مزد حقوق ( به هر عنوان ) کار می کنند ،

۲ / صاحبان حرف و همچنین مشاغل آزاد ،

۳ / دریافت کنندگان مستمری های بازنشستگی و همچنین فوت و از کار افتادگی .

چند نوع بیمه تامین اجتماعی وجود دارد ؟

به طور کل ، دو نوع بیمه تامین اجتماعی وجود دارد که این دو نوع ، عبارت است از :

۱ / بیمه خویش فرمایی ( بیمه خویش فرمایی نیز خود به دو نوع : بیمه صاحبان حرفه و مشاغل آزاد و بیمه اختیاری ، تقسیم می شود ) ،

۲ / بیمه اجباری .

بیمه اختیاری ، بیمه ای می باشد که فرد به صورت کاملا اختیاری ، خود را بیمه می کند . در این بیمه ، علاوه بر آن که فرد از مزایای قانونی آن بهره مند می گردد ، بعد از سپری شدن مدتی می تواند از مزایای بازنشستگی بهره مند شود .

بر اساس ماده سه تامین اجتماعی ، موارد زیر شامل قانون تامین اجتماعی می گردد :

۱ / حوادث و بیماری ها ،

۲ / بارداری ،

۳ / غرامت دستمزد ،

۴ / از کار افتادگی ،

۵ / بازنشستگی ،

۶ / مرگ .

لازم به ذکر است که : بر اساس تبصره ۲ ماده فوق ، ملاک تشخیص سن برای برخوردار شدن از مزایای قانون تامین اجتماعی ، شناسنامه ای می باشد که در بدو بیمه شدن ، به سازمان ارائه شده و یا حتی ارائه می شود . هر گونه تغییری که بعد از آن در شناسنامه فرد به عمل آید ، برای سازمان تامین اجتماعی معتبر نخواهد بود . افرادی که تحت تکفل بیمه شده می باشند هم ، مشمول حکم مذکور خواهد بود .

ممکن است برای شکایت از سازمان تامین اجتماعی ندانید که باید به کدام مرجع قضایی مراجعه کنید؟! دیوان عدالت اداری به عنوان یکی از عالی‌ترین مرجع رسیدگی به شکایات مردم علیه واحدهای دولتی، دارای ساختار و ساز و کار ویژه می‌باشد. آشنایی با این دیوان جهت طرح دعوا و هدایت پرونده‌های مربوطه به شیوه مطلوب از اهمیت خاصی برخوردار است. در این میان، سازمان تامین اجتماعی هم یکی از واحدهای دولتی محسوب می‌شود که امکان طرح شکایت مردم از تصمیمات آن، نزد دیوان عدالت اداری وجود خواهد داشت. در این خصوص باید توجه کنید که به دلیل حضور قضات کاربلد و برجسته دیوان عدالت اداری شما به تنهایی و بدون هیچ دانش حقوقی نمی‌توانید از خود دفاع کنید. علاوه بر آن از آن جایی که طرف شکایت در دیوان عدالت اداری نهادهای دولتی مثل سازمان تامین اجتماعی هستند؛ بنابراین مشورت با یک وکیل تامین اجتماعی بهترین راه برای رسیدن به نتیجه مطلوب می باشد. شما به واسطه وکیل تامین اجتماعی می‌توانید دفاعیاتی از خود داشته باشید که در نهایت دیوان عدالت بهترین تصمیم را اتخاذ کند.

سازمان تامین اجتماعی از جمله سازمان‌هایی است که کارگران و حقوق بگیران و صاحبان مشاغل آزاد را با بیمه مناسب پوشش می‌دهد. امروزه افراد زیادی تحت پوشش مستقیم و غیر مستقیم بیمه تامین اجتماعی هستند. فرد بیمه شده شخصی است که تحت قوانین اجتماعی قرار می‌گیرد و با پرداخت حق بیمه در مدت زمان حق استفاده، از مزایای آن بهره می‌برد. به صورت کلی اختلافاتی در رابطه با بیمه تامین اجتماعی برای این افراد تحت پوشش ممکن است به وجود آید. ابتدا در هیئت‌های بدوی وزارت کار این مشکلات مورد نقد و بررسی قرار می‌گیرند. پس از اعلام شدن رای صادره، خواهان و وکیل تامین اجتماعی می‌توانند اعتراضات خود را طی 15 روز در هیئت‌های مختلف مطرح نمایند. پس از بررسی و اعلام رای در شورای حل اختلاف، فرد و وکیل تامین اجتماعی می‌توانند درخواست تجدید نظر مجدد نمایند.

وکیل تامین اجتماعی کیست؟

سازمان تامین اجتماعی مانند هر ارگان دیگری دارای یک سری وظایف مهم نسبت به کارکنان خود می‌باشد. تخطی از این وظایف و نقض حقوق کارکنان، امکان طرح دعوی در دیوان عدالت اداری را برای احقاق حقوق اشخاص فراهم می‌آورد. وکیل بیمه تامین اجتماعی ، یک وکیل متخصص و خبره در حوزه حقوق اداری به شمار می‌رود. در انتخاب وکیل بیمه تامین اجتماعی، توجه به مهارت علمی و عملی وکیل متخصص در پیگیری پرونده‌های مشابه تامین اجتماعی بسیار کمک کننده خواهد بود.چنان چه نیاز به اطلاعات بیشتری در این زمینه دارید، با شماره های داخل سایت صلح طلب تماس بگیرید و از مشاوره با وکیل متخصص پرونده های تامین اجتماعی بهره ببرید.

در چه موردی به وکیل تامین اجتماعی نیاز داریم؟

از جمله مسائلی که بیشترین میزان شکایت در دیوان عدالت اداری را دارد، بحث بیمه بازنشستگی است. کارفرمایان یا خود افراد می‌توانند در دوران فعالیت کاری، خود را بیمه بازنشستگی کنند تا پس از به پایان رسیدن دوران کار به او مستمری تعلق گیرد. در حالتی که سازمان درخواست فرد را نپذیرد، افراد می‌توانند با همراهی یک وکیل تامین اجتماعی به رای سازمان اعتراض نمایند. عزیزانی که در امور حقوقی خود در زمینه تامین اجتماعی نیاز به یک وکیل با سابقه تامین اجتماعی دارند، می‌توانند با شماره های داخل سایت تماس بگیرند. سایت صلح طلب به معرفی وکلای تامین اجتماعی در سایر شهرهای ایران علاوه بر تهران پرداخته است. وقتی بازنشسته می شوید، انتظار دارید بیمه تامین اجتماعی در خدمت شما باشد. اما اگر این انتظار برآورده نشود چه اتفاقی می افتد؟ شما ممکن است نیاز به اخذ یک وکیل متخصص بیمه تامین اجتماعی داشته باشید تا به شما کمک کند تا از مزایایی که شایسته آن هستید برخوردار شوید. همان گونه که میدانید سازمان تامین اجتماعی یک سازمان دولتی است که وابسته به وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی می باشد. اما آیا می‌دانید که در چه صورتی برای تامین اجتماعی به یک وکیل نیاز پیدا خواهیم کرد؟ همانطور که می‌دانید بین کارگر و کارفرما قراردادی بسته می شود که تمامی شرایط کار در آن ذکر می گردد؛ اما گاهاً کارگر و کارفرما دچار مشکل شده و اختلافاتی بین آنان شکل می گیرد که می تواند در خصوص عدم تابعیت از قوانین قرارداد بوده و یا آن که در خصوص بیمه کارگر باشد. در مراحل اولیه اختلاف عموماً می توان توسط میانجی‌گری بین طرفین صلح ایجاد نمود اما گاهی این اختلاف به حدی بزرگ بوده که به راحتی قابل حل شدن نیست. در این زمان است که کارگر و کارفرما در رابطه با بیمه تامین اجتماعی دچار اختلاف شده و به مراجع حل اختلاف و یا دیوان عدالت مراجعه می‌نمایند.

وکیل متخصص تامین اجتماعی

طرح شکایت بر علیه تامین اجتماعی ، در وهله نخست در هیات های بدوی و حل اختلاف مطرح می گردد و چنانچه نسبت به آراء صادره اعتراضی وجود داشته باشد ، پرونده به دیوان ارجاع داده خواهد شد . در واقع پیگیری نمودن پرونده های تامین اجتماعی ، علاوه بر تجربه نیاز به آشنایی و تسلط کامل بر قواعد بیمه ای و همچنین اصطلاحات قانونی دارد ، بنابراین افراد باید وکیلی را برگزینند که سال ها در این حوزه فعالیت کرده ، و آگاهی کامل در این خصوص دارد . تا بتواند پرونده آن ها را در کوتاه ترین زمان ممکن ، و به بهترین شکل به سرانجام‌ برساند .

انواع بیمه تامین اجتماعی

دو نوع بیمه تامین اجتماعی وجود دارد: بیمه اجباری و بیمه خویش فرمایی که این نوع بیمه هم دو بخش دارد بیمه اختیاری و بیمه صاحبان حرفه و مشاغل آزاد

بیمه اختیاری همان‌طور که از نامش پیداست، بیمه‌ای است که هر فردی به‌صورت اختیاری، خود را بیمه می‌کند. در این نوع بیمه علاوه بر بهره مند بودن از مزایای قانونی آن ، پس از گذشت مدتی، زمان بازنشستگی می توانید از مزایای بیمه بازنشستگی آن نیز بهره‌مند شوید. البته بیمه ختیاری از نظر سنی محدودیت‌هایی دارد. مثلا فرد باید حداقل یک‌ماه سابقهٔ بیمه و زیر ۵۰ سال سن داشته باشد. همچنین بانوان خانه‌داری که بیش از چهل‌وپنج سال سن دارند، امکان بیمه اختیاری را ندارند.بیمه اختیاری برای کسانی مناسب است که تحت پوشش هیچ بیمه‌ای نباشند. این افراد می‌توانند به نزدیک‌ترین شعبهٔ سازمان تامین اجتماعی محل سکونت خود مراجعه کنند و برای بیمه اختیاری اقدام کنند. هنگامی که کار کردن را متوقف کنید، مزایای شما متوقف خواهد شد، مگر اینکه بتوانید ثابت کنید که ناتوانی شما به اندازه کافی شدید است که مانع از کار کردن شما شود. برای انجام این کار، باید مدارک پزشکی ناتوانی خود را ارائه دهید. انجام این کار به تنهایی ممکن است دشوار باشد، بنابراین مهم است که یک وکیل با تجربه در کنار خود داشته باشید. اگر فکر می کنید که واجد شرایط دریافت مزایای بیمه تامین اجتماعی هستید، همین امروز با یک وکیل مجرب تماس بگیرید.

مشاوره حقوقی در خصوص بیمه تامین اجتماعی در ایران

در صورت نیاز به مشاوره حقوقی در خصوص بیمه تامین اجتماعی در ایران می توانید با وکیل بیمه تامین اجتماعی تماس بگیرید. وکیل بیمه تامین اجتماعی با توجه به تجربه ای که در این زمینه دارد می تواند به شما کمک کند تا سیستم عملکرد تامین اجتماعی ایران و نحوه پاسخگویی آن را بشناسید. آنها همچنین می توانند به شما در مورد حقوق و استحقاق شما تحت این سیستم راهنمایی کنند.

اعتراض به سازمان تامین اجتماعی را از کجا شروع کنیم؟

سازمان تامین اجتماعی زمانی که با اختلافی درخصوص میزان مزد از طرف کارفرما یا تعداد بیمه شدگان و یا حقوق و مزایا مواجه شود، این موضوع را به کارفرما ابلاغ مینماید. کارفرما ممکن است با نظر سازمان موافق باشد و موارد خواسته شده سازمان را انجام دهد. در این مواقع اختلاف بین کارفرما و سازمان تامین اجتماعی به صورت سازش خاتمه مییابد اما گاهی ممکن است که کارفرما تسلیم نظر سازمان نشود و به مواردی که سازمان تامین اجتماعی ابلاغ کرده، معترض باشد. مرجع رسیدگی کننده به اختلافات کارفرما و سازمان تامین اجتماعی هیات های بدوی تشخیص مطالبات و هیات تجدیدنظر تشخیص مطالبات می باشند. هیات های بدوی تشخیص مطالبات، اولین مرجع رسیدگی کننده به اختلاف کارفرما و سازمان تامین اجتماعی میباشند. جهت اعتراض هر کدام از طرفین (کارفرما یا سازمان تامین اجتماعی) نسبت به رای صادره از هیات بدوی تشخیص مطالبات دادخواست تجدیدنظر به مرجع رسیدگی هیات تجدیدنظر ارجاع می گردد.

وظایف سازمان تامین اجتماعی در ایران چیست؟

سازمان تامین اجتماعی در ایران مسئولیت ارائه بیمه تامین اجتماعی به کارگران و خانواده آنها را بر عهده دارد. بودجه این سازمان از طریق مشارکت کارگران، کارفرمایان و دولت تامین می شود. مزایای مختلفی از جمله مستمری بازنشستگی، مزایای از کارافتادگی و مزایای بازماندگان و بیمه بیکاری و… را فراهم می کند.

به طور کلی، برخی از مزایای خدمات بیمه تامین اجتماعی در زیر آورده شده است:

  1. داشتن دفترچه­‌های درمانی
  2. فراهم بودن امکان استفاده از خدمات درمانی و پزشکی رایگان درمانگاه‌‌ها و بیمارستان‌‌های خود تامین اجتماعی
  3. امکان بازنشستگی و دریافت کردن مستمری
  4. دارا بودن بیمه ازکارافتادگی
  5. بیمه بیکاری
  6. کمک­‌های بلاعوض در مواردی مثل ازدواج
  7. پرداخت هزینۀ درمان‌هایی (به‌‌جز عمل‎‌های زیبایی)
  8. مشاهده سوابق بیمه تامین اجتماعی از طریق سایت

وکیل تامین اجتماعی کیست؟

نگرانی های زیادی از طرف کارگران در خصوص پرداخت حق بیمه آنان به سازمان تامین اجتماعی توسط کارفرما وجود دارد. سؤال اصلی کارگران این است که آیا حق بیمه آنان به طور منظم توسط کارفرما به سازمان تامین اجتماعی پرداخته می شود و یا خیر؟

در این بین برخی از کارفرما ها از قرارداد بسته شده سرپیچی نموده و از پرداخت حق بیمه کارگر سرباز می زنند. با توجه به آن که پرداخت حق بیمه توسط کارفرما نقش بسیار مهمی در زمان بازنشستگی کارگران ایفا می نماید کارگران می توانند از کارفرما شکایت به عمل آورند.

با توجه به آن که پرونده های حقوقی دارای پیچیدگی های خاص خود هستند حضور یک وکیل تضمینی و متخصص تامین اجتماعی می تواند به تسریع و تسهیل پرونده کمک نماید به علاوه به احقاق حقوق موکل خود بیانجامد.

در صورتی که حقوق کارگر و یا کارفرما مطابق قانون رعایت نشده باشد شخص می تواند به دیوان عدالت اداری شکایت خود را تقدیم کند. بنابراین یک وکیل تامین اجتماعی که دارای سابقه فراوانی در زمینه دعاوی مربوط به دیوان عدالت اداری است می تواند به حل پرونده شما کمک کند.

وظایف وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

کارفرما ها در قبال کارکنان خود دارای وظایف و تعهداتی هستند که هرگونه سرپیچی از این وظایف قانون شکنی به شمار رفته و دارای مجازات خاص خود است. به علاوه سازمان ها و ارگان هایی که به عنوان کارفرما فعالیت می کنند از این قاعده مستثنا نبوده و در قبال کارکنان خود دارای وظایفی هستند.

در صورتی که هر کدام از کارکنان این زیر مجموعه نسبت به حقیقی معترض بوده و اعتقاد داشته باشند که در سازمان تامین اجتماعی حقی ضایع شده است می ‌توانند تخلف رخ داده شده را به دیوان عدالت اداری ابراز نمایند. برای شکایت از تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری می توان از یک وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری بهره گرفت. وکیل تامین اجتماعی شخصی است که دانش وی در زمینه حقوق کاملاً به روز بوده و با علم خود می تواند تمامی موارد موجود را به موکل خود گوشزد نموده و وی را با جوانب مختلف شکایت آشنا نماید. پیش از آن که شکایت خود را تقدیم دیوان عدالت اداری نمایید لازم است که با یک وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری مشورت کنید؛ زیرا که پرونده های بسیاری وجود دارند که بدون ارجاع به دیوان عدالت اداری حل و فصل شده‌اند.

بهترین وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

وکیل با تجربه در تامین اجتماعی

یکی از دغدغه ‌های اصلی افرادی که قصد مشورت گرفتن از یک وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری دارند این است که بهترین وکیل تامین اجتماعی را چگونه پیدا کنیم؟ برای پاسخ به این سؤال باید ذکر نمود که مجموعه ‌ای از ویژگی ها وجود دارند که به وسیله آن ها می توان بهترین وکیل تامین اجتماعی را پیدا کرد.

مهم ترین ویژگی که سبب می‌شود یک وکیل تامین اجتماعی بهترین آن نامیده شود این است که وکیل مورد نظر دارای علم لازم و کافی در زمینه وکالت تامین اجتماعی بوده و علم وی کاملاً به روز باشد. وکیل تامین اجتماعی باید به طور کامل به قوانین و مقررات مربوط به این بخش و نیز به حالت دیوان عدالت اداری مسلط بوده و با استفاده از تکنیک های فن بیان قادر باشد از موکل خود به خوبی دفاع کند.

بهترین وکیل تامین اجتماعی صبور ترین آن است که با صبر و حوصله خود اقدام به ارائه مشاوره به موکل نموده و مسیر هایی که لازم است پرونده طی نماید را با موکل خود مطرح نماید.

نحوه رسیدگی به پرونده ها توسط وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری

در بند های پیشین ذکر نمودیم که بهترین وکیل تامین اجتماعی دارای احاطه کامل به قوانین حاکم بر سازمان تامین اجتماعی می باشد. بنابراین وکیلی که به عنوان وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری مشغول به فعالیت است، به تمام قوانین حاکم بر تامین اجتماعی آگاه بوده و با خواندن پرونده و اطلاع از دعاوی بین کارفرما و کارگر، قادر است تمامی احتمالات رای دیوان عدالت اداری را پیش بینی نماید.

بنابراین در صورتی که هر گونه دعاوی بین اشخاص حقیقی و حقوقی که ذی‌نفع آن ها سازمان تامین اجتماعی است شکل گیرد، وکیل تامین اجتماعی قادر است که تمامی قوانین موجود بین طرفین را برای آنان شرح داده و با تلاش برای جلوگیری از بالا گرفتن شکایت و ارجاع آن ها به دیوان عدالت اداری، مسئله را به طور موثری در آرامش و صلح حل نماید. در صورتی که دعاوی بین اشخاص در آرامش حل و فصل نگردد وکیل تامین اجتماعی با علم و احاطه خود بر قوانین حاکم بر تامین اجتماعی می تواند به دفاع از موکل خود در دیوان عدالت اداری بپردازد.

به عبارتی دقیق تر وکیل باتجربه در تامین اجتماعی در ابتدا سعی دارد تا مسئله را در آرامش حل و فصل نموده و از ارجاع آن به دیوان عدالت اداری جلوگیری نماید، اما در صورتی که مسئله به این شکل حل نشود دفاع از موکل خود در دیوان عدالت اداری را برعهده می گیرد.

شکایت از سازمان تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری

بررسی مشکلات و اختلافات موجود افراد حقیقی و حقوقی با سازمان تامین اجتماعی ابتدا در هیئت بدوی رسیدگی شده و پس از آن یک مهلت ۲۰ روزه برای اعتراض به این رای در هیئت تجدید نظر در نظر گرفته شده است. اما در صورتی که رای هر دو هیئت به ضرر شما باشد شما می توانید درخواست رسیدگی مجدد خود را به دیوان عدالت اداری تقدیم نمایید. برای آن که پرونده خود را با موفقیت به سرانجام رسانده و از حقوق خود دفاع نماید لازم است که با یک وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری که دارای تخصص کافی در امور حقوقی و تجربه مؤثر در این زمینه است مشورت نمایید.

وکیل تامین اجتماعی به شما کمک می نماید تا مدارک و اسناد موجود را جمع‌آوری نموده و با سازماندهی نمودن پرونده به شما کمک می کند که در مراحل ابتدایی بهترین راه برای پرونده شما صادر شود. اما چنانچه رای هر دو هیئت بر علیه شما باشد می توانید در زمانی که قصد شکایت از سازمان تامین اجتماعی به دیوان عدالت اداری  را دارید از وکیل تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری کمک بگیرید.

شرایط گرفتن وکیل برای تامین اجتماعی

هزینه وکیل برای تامین اجتماعی

بسیاری از افرادی که قصد گرفتن وکیل برای پرونده تامین اجتماعی خود را دارند با سؤال هزینه وکیل برای تامین اجتماعی چقدر است روبرو می شوند. لازم است پیش از آن که عوامل مؤثر بر هزینه وکیل را برای شما شرح دهیم این نکته را خاطر نشان کنیم که با توجه به اهمیت رسیدن اشخاص به حقوق آن ها در سازمان تأمین اجتماعی که می تواند آن ها را تا آخر عمر از مزایای بیمه بازنشستگی، بیمه بیکاری و… محروم نماید، صرف هزینه اندک به عنوان حق‌الزحمه وکیل، هزینه به شماره نرفته و به نوعی بیمه محسوب می شود.

حق‌الزحمه وکیل تامین اجتماعی بر اساس عوامل متعددی اعم از تجربه وکیل، میزان تخصص وی، زمان صرف شده برای حل پرونده، هزینه هایی که وکیل برای رفت و آمد و سایر موارد برای پیگیری پرونده شما انجام می دهد و… می باشد. بنابراین برای آن که از هزینه وکیل تامین اجتماعی مطلع شوید لازم است که پرونده خود را با یک وکیل خبره در میان بگذارید.

شرایط گرفتن وکیل برای تامین اجتماعی

پیش از آن که اقدام به گرفتن وکیل برای تامین اجتماعی نماید لازم است که با شرایط گرفتن وکیل برای تامین اجتماعی آشنا شده و آگاه باشید که در چه شرایطی می توانید برای تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری وکیل بگیرید. مدرک پایه یک وکالت دادگستری از کانون وکلا مهمترین و نخستین شرطی است که هر وکیل تامین اجتماعی برای پذیرش پرونده های وکالت را باید دارا باشد. پیش از گرفتن وکیل برای تامیناجتماعی لازم است که به دفتر وکیل تامین اجتماعی مراجعه نموده و از وی بخواهید که رزومه خود در حل پرونده های تامین اجتماعی را برای شما ارائه نماید. به عبارتی دیگر داشتن تجربه و تخصص وکیل یکی از شرایط ویژه برای گرفتن وکیل تامین اجتماعی است.

به علاوه یک وکیل تامین اجتماعی باید به طور کامل به قوانین تامین اجتماعی مسلط بوده و با احاطه کامل در موضوع پرونده شما بتواند به دفاع از حقوق تان در دیوان عدالت اداری و تامین اجتماعی بپردازد. اگر سوالی در این رابطه داشتید و نیاز به راهنمایی دارید حتما از وکلای صلح طلب بپرسید.

وکیل بیمه تامین اجتماعی

وکیل بیمه تامین اجتماعی

دیوان عدالت اداری به عنوان عالی‌ترین مرجع رسیدگی به شکایات مردم علیه واحد‌های دولتی دارای ساختار و ساز‌ و کار ویژه خود می باشد که آشنایی با آن جهت طرح دعوا و هدایت پرونده‌های مربوطه به شیوه‌ مطلوب اهمیت خاصی دارد. در این میان؛ سازمان تامین اجتماعی یکی از واحدهای دولتی مربوطه محسوب می‌شود که امکان طرح شکایات مردم از تصمیمات این سازمان نزد دیوان عدالت اداری وجود دارد.

در این خصوص باید توجه داشت که به دلیل حضور قضات برجسته و کاربلد دیوان عدالت اداری و همچنین از آنجا که طرف شکایت در دیوان عدالت اداری نهادهای دولتی مانند سازمان تامین اجتماعی می‌باشد لذا مشورت با وکیل بیمه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری جهت اتخاذ بهترین تصمیم و اعاده حقوق موکل اهمیت خاصی دارد.

وکیل بیمه تامین اجتماعی دیوان عدالت اداری، یک وکیل متخصص در حیطه حقوق اداری محسوب می شود. در انتخاب وکیل بیمه تامین اجتماعی توجه به مهارت علمی و عملی وکیل متخصص در پیگیری پرونده های مشابه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. سازمان تامین اجتماعی نیز همانند هر ارگان مهم دیگر دارای دسته‌ای از وظایف نسبت به کارکنان خود می‌باشد. تخطی از این وظایف و نقض حقوق کارکنان امکان طرح دعوی در دیوان عدالت اداری را جهت احقاق حقوق اشخاص فراهم می نماید.

در این راستا؛ وکیل بیمه تامین اجتماعی متخصص با بهره‌گیری از دانش و مهارت حقوقی خود می‌تواند سریع‌ترین اقدام ممکن را با بررسی همه‌جانبه پرونده مطرح در دیوان عدالت اداری را به کار بندد. پرونده‌های دیوان عدالت اداری در برخی از موارد مانند اعتراض به آرا و بحث تجدید نظر خواهی و اعاده‌ دادرسی وارد مرحله جدید و پیچیده‌تری خواهد شد. در این موارد بسیار دیده‌ شده است که اشخاص به دلیل عدم آگاهی از حقوق قانونی خود با نقض آن مواجه می‌شوند. در چنین مواردی است که حضور وکیل بیمه تامین اجتماعی در دیوان عدالت اداری می تواند کارساز باشد.

آژانس حقوقی صلح طلب با برخورداری از کادر مجرب وکلای دیوان عدالت اداری می توانند راهنمای شما در جهت طرح شکایت از سازمان تامین اجتماعی به عنوان کارفرما یا کارگر باشند. به این منظور می‌توانید با وکیل بیمه تامین اجتماعی آژانس صلح طلب در تماس باشید.

جمع‌بندی

حتماً تا کنون تمامی شما با مزایای خدماتی که تامین اجتماعی ارائه می نماید آشنا شده اید. برای بهره مندی از مزایا و خدمات تامین اجتماعی لازم است که واژگان کارفرما و کارگر را به خوبی شناخته و از حقوق آنان به خوبی مطلع باشید. پس از مطالعه کامل و احاطه به موضوع چنان چه تشخیص داده اید که حقی از شما ضایع شده است می توانید از یک وکیل تامین اجتماعی برای احقاق حقوق خود بهره بگیرید.

دکمه بازگشت به بالا